jeg talte med en kvinde

Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Hej Dagbog, - Jeg er ret imponeret, - jeg talte med en kvinde, der kendte til schrødingers cat teorien. ok, hun er så også ateist som jeg...hun kaldte sig så selv for agnostisk, hvilket er en misforståelse..da, gnostik og agnostik handler om hvad du ved, hvor teisme og ateisme handler om hvad du tror..det vil sige, man kan godt være agnostisk ateist...det vidste sig, at hun var det samme som jeg..jeg ved ikke med sikkerhed, at der ikke findes en gud, men jeg tror ikke, at der findes en. på samme måde, som jeg ikke ved med sikkerhed, at der ikke flyver en tekop rundt om mars..men jeg tror ikke på der gør. Ligesådan kan religiøse sig, - at de ikke ved med sikkerhed, at der findes en gud, men de tror der gør. Viden værende noget man kan påvise videnskabeligt..Det undre mig dog ikke, at nogle stadig kan være religiøse..hvis man er i cirkler hvor man får det fortalt..men hvis religiøse først tør stille sig selv spørgsmålet...hvad er grunden til min tro? og tør se, om det nu også er en god grund..så kan de begynde at vakle..desværre er det altid nærmest umuligt at overbevise en religiøs om, at deres grund er dårlig hvis de selv diskutere den..lytter de til andre, har de nemmere ved at se, hvor dårlige deres argumenter er..for så er de ikke selv i ilden..og deres hjerne, skal ikke forsøge at redde ansigt. Dunning-Kruger effekten.

Hvergang jeg har snakket med en religiøs, har det været som et spil skak..hvor jeg kender alle deres træk, og ved hvordan jeg kan sætte dem MAT hver gang de flytter på en brik. Derfor tør flere og flere ikke flytte på brikken..de ved godt, at deres argument er dårlig..men hvis de bare kan holde sig for ørene og sige la la la la..så regner de med, at der stadig er håb...men der er intet...om de tror eller ej..sjovt nok, så håber jeg hver gang..at de har taget ved lærer..og har indset at de dårlige grunde, som andre har brugt..men nu har droppet..fordi de godt kan se, de var dårlige..ikke kommer igen..at de har fundet nye og bedre grunde..men ak..

hende jeg engang diskuterede med, ville godt ha..at jeg prøvede at tænke på, hvordan det ville være..hvis nu der var noget..hvilket ikke er svært..vi kan alle sammen fantasere, vel vidende at det ikke er rigtig..vi kan godt lege at jeg kan flyve..men vi ved godt, at i den virkelige verden..da kan jeg ikke flyve..men når jeg så spurgte hende om, om hun så kunne forestille sig, at der ikke var noget..hvad hun så ville tænke om hendes liv..så turde hun ikke..hun kunne ikke gøre det selv, som hun bad mig om...hvilket var fordi hun forsøgte et knep..som om, at hendes påstand om en gud blev virkelig, hvis blot man troede på det..sorry..sådan hænger tingene ikke sammen...

anyway :) kvinden jeg snakkede med i aftes var mere speciel, end jeg længe har set..og en af de få gange..hvor jeg har skrevet først til hende..men hun havde bare en rigtig god profil, der på få ord viste et menneske med substans.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget jeg talte med en kvinde er publiceret 24/05-2020 01:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.