1 år, 10 måneder siden

Date

Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
8 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
1 år, 2 måneder siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
5 år siden
Hej dagbog, - jeg var på date igår, med en kvinde der turde skrive først. Det gik godt, og vi ses nok igen..men jeg er stadig skeptisk overfor fremtiden..Men WOOOOW, - Jeg har aldrig følt mig så meget mand, som jeg gjorde igår..Fortidens Kenny, der kunne noget er tilbage..ikke alene er fortidens kenny tilbage, - for fortidens Kenny der havde styrken havde ikke alle de muligheder..men den nye stærkere Kenny, var igår flere sider igennem af Kama sutra..Der før ville ha været umuligt pga smerte..I am BACK! No, I am not only back, I AM more powerfull than i have ever been! VR Fitness :) på med noget Musik, - Pitbull - Back in Time.

Heh, Men hvor er det synd for de kvinder der sidder der og venter på, at en mand henvender sig først..når mænd henvender sig, så er det tit kun for fysisk kontakt..men hvis en kvinde ønsker mere..må hun selv ud af hullerne og finde ham.. Men hey, - de forstår det ikke..bare ærlig for dem..måske engang..Men har lyst til at skrive en forside besked på stedet om, at jeg var på en date med en, der selv havde taget ansvar og skrevet...Det er en ubekvem fakta, at når kvinder er ældre og har børn..er de ikke så værdi fulde for mænd..deres alder og deres bagage gør, at de ikke bare kan sidde og tro de er prinsesser inden de har mødt prinsen der gør dem til det..forstået på den måde, at man ikke er værdi fuld i andre øjne, før man selv gør sig det..så klatre man ned fra pedestalen..så har man en chance ved selv at søge..

der hvor jeg ville hen var..at jeg stadig ser kvinder sløjfe deres abonnement, fordi mænd ikke henvender sig til dem..det er mænd der kun søger fysisk kontakt der kommer til dem..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Date er publiceret 04/07-2020 14:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.