4 måneder, 14 dage siden

Kan ikke sove

Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
4 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
5 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
7 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
5 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
5 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
6 år siden
...
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
6 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
2 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
1 år, 5 måneder siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
4 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
6 år siden
At være en skaldet kvinde...
Kianna Kitte...
3 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
3 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
4 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
5 år siden
Hej dagbog, - Jeg sidder nu bag tastaturet klokken 3.24 - Jeg kan ikke sove. Der er så mange ting der køre igennem mit hoved. Jeg kan iøvrigt ikke se tasterne på mit tastatur, men mine fingre ved sådan nogen lunde hvor tasterne sidder.

Jeg har sat love kills med freddy mercury over. - Tanke mylder.. Hvorfor er det altid buttede kvinder der henvender sig til mig? - når det er. Jeg er glad for, at opslaget fra ham politikeren jeg i øvrigt ikke bryder mig om, er kommet tilbage..og at det var en fejl, at det blev fjernet. Jeg går ind for ytringsfrihed som den vigtigste ting, især til dem man ikke er enige med. Det har jeg nok sagt før..Jeg tør møde folk til debat, - det er min hjemmebane. Det handler ikke om, at overbevise ens modstander..men om at overbevise dem, der lytter til debatten. - der er min modstander i debatten en vigtig del..hvordan skulle jeg ellers ende med at se godt ud ;) I want you to speak your minde..that makes me look good. Folk der har travl med censur på andre, virker som om de er bange for, at det de mener, ikke er godt nok.. så skitede musikken , Queen - Princes Of The Universe.

Jeg har iøvrigt været ude i universet med oculus quest VR headsettet. - Jeg fik min mor til at tage det på for et par dage siden..hvorefter hun måtte tage mig i hænderne..for Wooooooooow...som hun sagde..hun stod og kiggede på en masse stjerner i universet. de 360 graders fllm der er...har set en elefant - up close - via mit headset..andre tanker..når folk føler de er det ene køn den ene dag, og et andet den anden dag..har jeg bare lyst til at sige, at naturen er ligeglad med hvad du føler og tænker...Nogle har forsøgt at ændre ords betydning..til at det nu dækker over noget socialt..men det gør det ikke for mig..men folk tror altid så, at jeg ikke ligesom naturen er ligeglad med, hvem de er sammen med..naturen, har sat en sammen..og man kan ændre ens hud m.m - men naturen har stadig sat dig sammen nærmest brik for brik efter dna og rna, med kromosomer..der er fuldstændig ligeglad med hvad du føler for. Fejl kan forekomme, når naturen bygge noget op på den måde den gør..Desværre er vi gået ind i en tid, - hvor folk tror, at naturen bekymre sig om, hvad man føler..at følelser er på højde med fakta, eller endda over fakta..Master your feelings, do not be a slave to them..while they are a part of you, but they are not always right..we have them, they make us happy, sad and angry and everything between..but we must controle them, or they can destroy us. - Jeg tænker altid på spock, -. hvordan folk har misforstået hans race i star trek. Det er ikke fordi en fra vulcan ikke kan føle, tvært imod, - men de undertrykker dem helt. Der hvor andre lader sig styre af dem..

Jeg så en engelsk video igår, med en mand der ikke ville sælge noget damp væske til en mand, fordi han stemte på trump. Sælgeren forfaldt fuldstændig til hans følelser..og begyndte at råbe og skrige af manden, der blot var kommet for at købe væske til hans damp. Sælgeren kaldte kunden for alt muligt,..hvilket blev optaget, sendt til hans chef..og dermed blev han fyret. Følelserne gjorde hans sælgerens politiske modstander til det onde selv.. i hans øjne..og argumenter blev derefter..kontrol, over ens følelser er vigtigt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan ikke sove er publiceret 18/07-2020 04:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.