Skavanker
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Hej dagbog, - De sidste par dage har jeg haft ondt i kæben. Jeg ved ikke om det kom af at gabe for højt..men jeg ved jeg har gabt en del. Selv om jeg har denne smerte, føler jeg næsten at jeg er gået et power level op,..jeg lægger mærke til ting, som jeg ikke havde set for år tilbage. Jeg ser folk retorik i debatterne, og kan se svaghederne i det som tråde der er lige til at pille fra hinanden.

Jeg så lidt af en video fra den tv kanal min bror arbejder ved,- de havde lavet et indslag om den kirke der er tæt på mig. Det var ikke et kritisk indslag, men en rundvisning af en præst der fik sagt "gud" et par gange. Min bror er ikke troende, men han lader de religiøse ødelægge som de har lyst til. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at kommentere, - at vi stadig mangler at høre et bevis for at en gud overhovedet skulle eksistere, for tro er ikke en god måde at vide noget på, da folk generelt tror på alt muligt uden at det behøver at være sandt. Jeg udfordre gerne alle præster til en debat, - men de tør nok ikke. Jeg burde nok ha sluttet af med "Peter , 3.15 ;)

Som sagt, kan vi alle være naive, og blive narret til at tro på noget..jeg er blot glad for, at jeg kunne gennemskue det BS, som jeg faldt som barn.. du ved, jeg læste en annonce hvor der stod, om man ville være klog..så var der et billede af en bog og A. Einstein. I wanted to be the smartest..soo..desværre var det en religion der stod bag, hvilket jeg ikke vidste..men da jeg først begyndte at læse i bogen, så kunne jeg se, at der ikke være belæg for de påstande der blev givet. Narret..i was a kid, that wanted to be smart. Der er ingen korte veje til at blive klog, det kræver årevis af erfaring og videns samling. Desværre har jeg fundet ud af, af min og de fleste andres hjerner fungere som en USB pen fra kina. hvis du ikke ved hvordan en USB pen fra kina fungere, så fungere den sådan..at den virker til at ha nærmest oceaner af langer plads i dens format, men i virkeligheden overskriver den langsomt men konstant nogle af de andre lagrede filer, så de ikke længere eksistere..så når du tror du har 1 2 3 4 5 6..så har du kun 5 og 6... 1 og 2..blev først erstattet af 3 og 4..og 3 og 4..af 5 og 6.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kæben er publiceret 31/01-2021 23:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.