Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
4 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
6 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
7 år siden
Hej dagbog, - De sidste par dage har jeg haft ondt i kæben. Jeg ved ikke om det kom af at gabe for højt..men jeg ved jeg har gabt en del. Selv om jeg har denne smerte, føler jeg næsten at jeg er gået et power level op,..jeg lægger mærke til ting, som jeg ikke havde set for år tilbage. Jeg ser folk retorik i debatterne, og kan se svaghederne i det som tråde der er lige til at pille fra hinanden.

Jeg så lidt af en video fra den tv kanal min bror arbejder ved,- de havde lavet et indslag om den kirke der er tæt på mig. Det var ikke et kritisk indslag, men en rundvisning af en præst der fik sagt "gud" et par gange. Min bror er ikke troende, men han lader de religiøse ødelægge som de har lyst til. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at kommentere, - at vi stadig mangler at høre et bevis for at en gud overhovedet skulle eksistere, for tro er ikke en god måde at vide noget på, da folk generelt tror på alt muligt uden at det behøver at være sandt. Jeg udfordre gerne alle præster til en debat, - men de tør nok ikke. Jeg burde nok ha sluttet af med "Peter , 3.15 ;)

Som sagt, kan vi alle være naive, og blive narret til at tro på noget..jeg er blot glad for, at jeg kunne gennemskue det BS, som jeg faldt som barn.. du ved, jeg læste en annonce hvor der stod, om man ville være klog..så var der et billede af en bog og A. Einstein. I wanted to be the smartest..soo..desværre var det en religion der stod bag, hvilket jeg ikke vidste..men da jeg først begyndte at læse i bogen, så kunne jeg se, at der ikke være belæg for de påstande der blev givet. Narret..i was a kid, that wanted to be smart. Der er ingen korte veje til at blive klog, det kræver årevis af erfaring og videns samling. Desværre har jeg fundet ud af, af min og de fleste andres hjerner fungere som en USB pen fra kina. hvis du ikke ved hvordan en USB pen fra kina fungere, så fungere den sådan..at den virker til at ha nærmest oceaner af langer plads i dens format, men i virkeligheden overskriver den langsomt men konstant nogle af de andre lagrede filer, så de ikke længere eksistere..så når du tror du har 1 2 3 4 5 6..så har du kun 5 og 6... 1 og 2..blev først erstattet af 3 og 4..og 3 og 4..af 5 og 6.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kæben er publiceret 31/01-2021 23:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.