7 måneder, 26 dage siden

at gå i stå.

Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
8 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
6 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
3 år siden
Hjem igen
Salomon
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
6 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
8 år siden
Ja i dag er jeg så gået fuldkommen i stå.. det er som om verden står stille til min kæreste Birthe igen kommer ser min vej..

Min kæreste overaskede mig i tirsdags, jeg havde været til aftensmad hos Rene, og da jeg kl 20 kom hjem stod er en rød bil i indkørsel, ååå her i min sofa sad min dejlige kæreste lækker og lige til at spise.. jeg selv følte mig ubarberet og ikke så indbydende sååå måtte jo en tur i bad inden jeg var klar :-)

Onsdag havde vi mine gode naboer Arne og Susanne til kaffe, jeg synes det var så skønt at de fik Birthe at se. og synes det gik godt :-)

Fredag var vi i Geografisk have, Birthe var sikkert mest fascineret af Kolding miniby der med sine små huse bygget af frivillige.

Lørdag blev en rydde omkring dag skab efter skab bliver der ryddet op, Der spirede en plan frem om siddeplads i køkkenet, det har der været for flere år siden, men nu genopstår planen. eftermiddagssolen står jo ind af køkkenvinduet, og så føles det fjollet at sidde på skyggesiden i stuen.

Køleskabet - vi fik gjort hylder rene over køleskabet borede hul til strømledning, så også microovn kan placeres i et skab. hmm så lugtede det brændt da jeg tilsluttede køleskabet igen. jeg tog strømstikket ud lod det tørre og satte det i lige inden sengetid. Da vi så vågnede og skulle afsted med mine børnbørn mmi Pandrup var der ikke strøm i huset, ud med køleskabstikket skifte sikring tømme køleskab ud med køleskab reparere brændt forlængerledning rengøre bag og inde i køleskab og morgenmad tøj på og klar til nordjylland. på under 2 timer... det kan virke lidt stressende.

Vi havde en dejlig søndag hos min Datter Charlotte og Rene og de 2 børnebørn Liam og Luna. vi var på strandtur Liam legede vildt satte sig i vandet med hans flyverdragt. bagefter rullede han ned af sandskrænter så han blev så flot, jeg synes det var utroligt flyverdragten stort set holdt ham tør trods det han havde siddet i 5 cm vand. vi fik også is i Blokhus.

Hjemad blev det til en arbejdsopgave i Aalborg, Mac Donald med udsigt over fjorden til Aalborg Portland, inden vi landede her og Rosa tog imod og var så sulten.

I dag arbejde hjemmefra og verden er næsten gået i stå..

God dag til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget at gå i stå. er publiceret 22/02-2021 14:06 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.