1 år, 11 måneder siden

Farvel og goddag...

At være noget - at blive ...
Salomon
8 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
6 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
5 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
5 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
8 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
14 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
3 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
2 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
15 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
8 år siden
Mit guld flyver fra reden i dag. Min guldklump gennem de sidste 8 år er solgt og skal videre. Hold nu kajetrækker det bliver en hård køretur.

Oveni, bliver det regnvejr. Det skriger langt væk af skader simpelthen. Skriger! Men okay, det er ikke min hest længere. Han er købt og betalt. Jeg skal bare levere.

Det bliver så i aften, efter mad sammen med hende der har hjulpet med pasningen af ham siden marts måned og været min livline med ham siden...well, for altid i virkeligheden..

Det bliver slut på et magisk kapitel i min liv.

Derudover er der Sales. Sales var egentlig tænkt som erstatningen for Grey, der er noget ustabil i sin kommunikation (hørte nada i går, selvom vi havde en halv aftale om noget feedback på noget han skulle undersøge for mig). Lige så vild og intens han kan være, lige så "forsvundet" kan han også være. Det passer perfekt til den type han er, og det kan jeg bare ikke bruge til noget som helst.

Sales gider godt at kommunikere og gør det meget. Det er en fornøjelse i sig selv. Borede lidt i hans fortid i går og gik i seng, skræmt. Hans opvækst er en helt anden end min, men SHIT han minder mig om mig selv. Sådan - kyldegysninger-agtigt meget om mig selv. Han er dygtig til det han laver, nysgerrig, multi-kunster-agtig, præcis som jeg er og har det godt med struktur, orden og går op i viden med passion. Jeg er spændt på hvor længe jeg kan holde til det. Jeg ved ikke om han er god for mig, eller om han er for god for mig. Han har jo sin kone, har alt det han har ønsket sig, inklusive børn, motorcykel, båd osv osv.. Renoveret et helt hus til hende - eller rettere - en kæmpe gård på landet.. Det er alt det jeg forlod.. Og ham her, han bliver hos sin kone til trods for deres døde sexliv, for så god en fyr er han.. Shit altså!

Nu har han foreløbig ferie i et par uger, så ingen besøg og de flirter med en afbudsrejse.. Lige nu er jeg i tvivl om hvad jeg skal.. Hvilken vej jeg skal gå.. Videre eller bare.. Være alene.. I går sad jeg og overvejede at "bring on the a-game".. Men jeg kan godt se nu i dag, at det er en tabt kamp.. De købte huset sammen i december, han er først lige færdig med renoveringen nu.. Selvfølgelig er han da ikke i tvivl om noget som helst, han har det alt, alt, alt for godt..

I dag står den på regnskab, fakturering og betaling af regninger. Kedeligt, men nødvendigt.

Der skal også opdateres kalender, fik en rasende spændende opgave ind i går, som der SKAL gøres plads til. Derudover skal der laves plads til en anden kunde også. Det SKAL bare kunne lade sig gøre altså. Nu VIL jeg have gang i den karriere - eftersom jeg stinker til det der med mænd... Åbenbart...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farvel og goddag... er publiceret 06/07-2021 10:01 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.