S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
4 måneder siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
3 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Hej dagbog, - så fik jeg startet min morgen med 40 minutters træning, så sveden dryppede af mig. Bagefter var det ind på fjæsen, og hvad skuer mit øje..en virus benægter.. Time to go Savage, Jester style. Der var en der lavede den sædvanlige "i er alle får" stick..hehehehe...Så lavede jeg denne kommentar, - Hvis Darwin prisen kun gik til alle dem, der på trods af artikler fra folk der står med døde eller senskader efter virusen, alligevel stadig står og bræger op i bedste dunning-kruger stil, så ville vi klare det langt bedre. Håber manden slår Darwin prisen op, og ikke mindst Dunning-kruger effekten.

Jeg ved hvad folk vil sige, nu er det ...jamen risiko gruppen er vaccineret, - gør han det..så vil jeg med det samme sige, at der er folk der ikke kan tåle at blive vacineret, det er dem vi bliver vaccineret pga af også..i håb om en immunitet, der gør at vi ikke spreder det videre til dem..og hvis vi stadig kan smittet dem, er det ikke en grund til bare at fortsætte med at være ligeglad og smitte andre. 2; hvis han kommer med et "de ældre har levet" - (har jeg også hørt før) så er mit svar..: og i min optik har du også levet, - jeg vil langt hellere ha, at dem som dig..uden empati for andre, blev fjernet..Staffet ved lov som minimum..som alle andre, der begår uagtsom mand drab.

Det er hvad jeg bruger det meste af min tænke tid på..at analysere hvad folk siger, og hvad deres potentielle svar måtte være..ud fra hvad jeg har set før, og hvad der virker det næste skridt på den vej de står.

Det er af samme grund, mit svar på spørgsmålet omkring "hvordan har du det" altid er det samme..Jeg lever endnu...det er et effektfuld svar, der ikke svare på noget, og efterlader de fleste uden at tænke videre over det..eller forståelse af, at jeg ikke gider dette spørgsmål, når jeg har svaret nok på det. Jeg har endnu aldrig mødt nogle der turde konfrontere mig på dette svar...så det virker.

Det er derfor jeg er så klar på debatter..jeg har allerede et par af folks formodede svar, og svar på disse klar..Det er det samme med ateismen..Alle svar er testet en million gange, jeg kan dem i søvne...Det er et spil de religiøse allerede har tabt...De ved det blot ikke, eller har ikke forstået det...så når de kommer med deres argumenter, de tror er nye..så hørte vi dem for 10 år siden, og kan nærmest lægge nummer på dem, og svare på dem med lethed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Morgen Træning er publiceret 05/07-2021 10:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.