3 måneder, 24 dage siden

Benene op efter en god dag..

Udstillingen
Hanna Fink (...
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
6 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
5 måneder, 4 dage siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
8 måneder, 1 dag siden
På vej hjem
Halina Abram...
4 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
12 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
6 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
9 år siden
Jeg havde egentlig en date i dag.
Har meldt afbud. Fyren er sikkert intelligent nok, men siger mig ingenting endnu. Vi har kommunikeret for lidt. Der er et par stykker mere på snappen, men jeg har bestemt mig for at jeg lige lader dem hænge, for nu.

Sales burde komme i morgen, men har ikke hørt noget fra ham, så er lidt spændt på om han (også) brænder mig af.

Og så er der onsdag. Onsdag kommer Maverick på besøg. Jeg prøver ikke at glæde mig, nøjes med at se frem til det. Han har været tavs på snappen, men undskyldte det tidligere med en syg ged der skulle obduceres i løbet af natten. Jo jo. Han skrev han var smadret.
Har skrevet med ham siden november måned, jeg har LYST og alle grunde til at tro på ham, men usikkerheden omkring hvorvidt han dukker op eller ej, tja, jeg ville lyve hvis jeg ikke sagde den var til stede.
Fik historien om hans ex i går. Hvorfor de gik fra hinanden. Crazy shit. Hun snød ham for en masse penge. Jeg gætter på, at det også er gået gevaldigt udover tilliden. Jeg håber jeg får lov til at lære ham bedre at kende. Jeg er nysgerrig på ham - som mange før ham. Ham her mere, fordi hans tålmodighed har været så lang.

Har haft den vildeste dag med arbejde i dag, været SUPER effektiv og jeg har det bare SÅ fedt over det! Så fedt, så jeg meldte fra til min date, udelukkende for at kunne være herhjemme og hygge mig med min støvsuger, min vaskemaskine, mit køkken, mit fjernsyn og min hund, der får en lufter senere, når jeg er færdig med at holde pause midt i rengøringen.

Sidder og ser "The Good Doctor". Vild serie.

Snakkede med min veninde forleden. Vi har mange gode snakke. Den sidste handlede om Atleten og hans escape. Jeg havde sagt noget i stil med, at min automatiske trang til at hjælpe er en integreret del af den person jeg er. Jeg kan sagtens holde tilbage, men på sigt er det en del af den jeg er. Jeg hjælper. Jeg tænker mig om. Jeg planlægger. Jeg sørger for at kabalen går op. Sådan ER jeg (bare).

Jeg prøver at slutte fred med at indse - blandt andet - det her. Jeg er hele pakken - man kan ikke nøjes med noget af det, eller finde noget andet papir. Sådan fungerer det ikke. Det er alt eller ingenting.

Jo flere ting jeg får indset, jo mere ro får jeg. Måske er det medvirkende til at jeg ikke lige gider date lige nu. Tager lige en pause. Får lavet et godt ryk med det der arbejde, og jeg glæder mig til at arbejde videre igen i morgen - besøg fra Sales eller ej.

Jeg håber Maverick dukker op, og jeg håber han er en god fyr. En ting er i hvert fald sikkert - han vokser på mig. Struktur, ro på, styr på tingene. I like.

God aften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Benene op efter en god dag.. er publiceret 09/08-2021 20:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.