Jeg vil bare være kærlighed

Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
29 dage siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Kære dagbog.

På min computer findes en mappe med optagelser. Faktisk findes der flere. Disse mapper med optagelser omhandler tanker, beretninger og reflektioner som jeg har gjort mig igennem de seneste mange år. Faktisk er der ikke så mange taget tiden i betragtning... men alligevel nok til at jeg ikke kan få hørt dem alle sammen.

I dag fik jeg dog hørt en der fik mig til at stortude inden i. Ja det sker!

Nogle gange spørger jeg mig selv hvilke menneske jeg vil være og hvilket menneske jeg reelt så er.
jeg spørger om mennesket overhovedet har nogen kerne og om vi bare er et produkt af en masse information der spænder vidt fra DNA og Biologi til erfaringer, kultur, miljø og tanker i perspektivet af en kæmpe eksplosion vi har valgt at kalde the big bang - og hvad så det egentlig skal være godt for? Rejsen fra det inderste til det yderste. Hver gang jeg tager denne tur sættes mine nye erfaringer i bevidsthedens gitter mens noget andet glemmes og dog efterlader spor. I det hele findes summen af en energi der kan tage mange former. Det kan simplificeres og generaliseres og samtidig kompliceres og specificeres. Dog ikke alt kan indrammes i sprog og dermed er selv tankerne fortabte.. ja.. selv refleksionen må give op! for hvordan reflektere uden ord?! tjoe.. meditation eller derhen af.. bare lytte.. hvad fortæller verden - hvad sker der lige nu.. i dig.. i mig?

Jeg lyttede i dag til en optagelse hvor jeg finder ind til noget. Kærlighed! Energien og styrken i ægte kærlighed. Den er ægte.. rummer alle nuancer og alle energier i selv samme ét. Jeg mærker den ikke bare i maven eller i hovedet eller i min lilletå.. nej.. Ægte kærlighed sidder i hele kroppen og den lyser dalme så smukt!

Jeg slutter optagelsen med at nævne at jeg bare vil være kærlighed! spittes til atomer og forene mig med denne smukke energi.

Da jeg siger dette er det ikke destruktivt ment. Det er et ønske om forløsning.. et ønske om vished.. et ønske om balance.. et ønske om at blive til det jeg ikke selv forstår men hver dag drages hen imod.

Den flamme af sirlig og finurlig energi som jeg havde da jeg var barn findes stadig i mig. Den holder mig i live.. den er mit inderste DNA.. og når den får frit løb

Da er jeg lykkelig.

Det er mig som menneske!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg vil bare være kærlighed er publiceret 06/10-2021 14:58 af Johannes Hansen (svævende-sind).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.