1 år, 2 måneder siden

Min dyne dufter stadig af dig...

Citrontræ
Halina Abram...
5 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
5 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
1 år, 9 måneder siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
4 år siden
At træffe en beslutning
Baru
5 måneder, 28 dage siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
8 år siden
Pandekagekomfur
Peter
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
9 måneder, 27 dage siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
8 år siden
Min mand... (Jaja, gevaldig opgradering, I know, but..)

Min mand er sådan en blød, følsom en, der her til morgen skrev til mig, at han var blevet liggende under dynen lige fem minutter længere, fordi den stadig duftede af mig.
Det trick... Det trick, det er MIT trick! Jeg blev lidt blød om hjertet lige der, og bekendte at jeg måtte have en t-shirt med hans duft i, som så kunne byttes i weekenden..

Det kommer lidt bag på mig, hvor ens vi og hvor ens holdninger vi har til mange ting..

Vi fik en god lille sludder i går, om det der med at være kærester..

Jeg vil prøve at mit nye forhold skal have en dato.. Jeg vil vide, hvornår vi kan kalde os kærester.. Jeg har drillet ham, fordi han lagde ud med at fortælle hans unger, at vi var kærester og de skulle møde "fars kæreste".. Jeg tænkte "WOW!", det gik stærkt, men samtidig kunne jeg ikke finde en grund til at protestere.. Jeg har drillet ham med frasen "Det styrer du selv" et par gange - og som svar på hans messenger besked om lige præcis ovenstående havde jeg faktisk svaret, at "det styrer du" - både ment som dril, men også som accept af det praktiske i forhold til dels at møde de der børn og kunne være kæresten og ikke bare veninden, som bliver kysset på i smug, når de ikke lige kigger..

Jeg konfronterede ham med det i går, og efter et par hints, kom vi frem det, at det var fint at han havde sagt det til ungerne som han havde, men at det var smart lige at spørge mig også. At spørge på messenger blev afvist som mulighed, og ja, det er måske at kræve meget (eller bare, at kræve noget), men der var ikke skyggen af protester fra hans side af.. Så jeg glæder mig til at se ham næste gang, hvor han mener han vil spørge mig..

Og her... Lige præcis her... Jeg er flintrende ligeglad med om det bliver henkastet hen over bearnaisen eller om han har købt blomster eller fredagsslik.. I don't give a flying fis at all.. Det vigtige er, at der bliver en dato til kalenderen, så jeg kan gå og smile over.. Ja, det er da sikkert åndssvagt, men for mig, der var i et ti år langt forhold uden nogen decideret dag at se frem til, bare den ene dag om året, jamen, jeg manglede det..

Og nu.. Nu er det så tirsdag.. Jeg kommer hjem sent torsdag, henter W hos de gamle, kører ham ned til pasning og henter ham så igen fredag aften og kører hjem lørdag når jeg vågner.. Han skal til koncert om aftenen og tjekker ind hos mig (gætter jeg på) søndag til råhygge, en god gåtur i skoven sammen med hunden og bare lækre timer.. Der behøver ikke være skide mange planer, bare vi hygger os.. Og jeg er bagud på hygge, så det er perfekt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min dyne dufter stadig af dig... er publiceret 30/11-2021 10:00 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.