Hitler, Supermarked og Tigerunge...

Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Må lige skrive det jeg stadig kan huske af nattens sindssyge drøm, hvor de 3 ting indgik.
Hvad pokker det betyder har jeg dog ikke en ide om.

Var på et kontor med mange jeg kendte - bla. Chili, Mic og andre tæt på.
Pludselig er verden invaderet af Hitler (i fremtiden H) og hans følge - må indrømme at jeg så det ret komisk i drømmen at han var der - han var dog ikke lav som han var irl, men en høj person. Men selvom jeg drømte og det var alvor syntes jeg samtidig at det var komisk.

På en eller anden måde, så skulle alle (og alle gjorde det uden noget) sætte deres tommeltot/pegefinger (fandt ikke ud af hvilken af dem, men fornemmer at det var op til den enkelte) ind i et RJ45-stik i en hub (stikket på et netkabel) - det var markeret med et grønt R på boxen - og på en eller anden måde så kunne man få fingeren derind, selvom irl at det ikke er muligt. Når det var gjort forsvandt man gennem hullet ned i "kælderen" som var blevet til en anden verden nærmest. Alle dernede ventede på hvad der skulle ske.
Det der skulle ske, var at vi alle ville være ala "Matrix" (film). Se noget som vi ville, men bag overfladen skete der meget mere.

Jeg endte også dernede, og Chili med - poten var åbenbart okay til det. På en eller anden måde endte jeg dog oppe på kontoret igen. Vidste hvad der ventede, og ville det ikke.
Der skete en masse jeg ikke kan huske, men fik taget Hs fingeraftryk på staniol (vådt staniol var i drømmen sagen til det).
Satte fingeren med staniolen om ind i et andet RJ45-stik, og følte hvordan det ville være for ham. Blev forstyrret ved at Chili legede med Hs kæledyr - en tigerunge. Pludselig blev Chili bidsk (?!) eller var det en anden der pludselig var der? er ikke sikker... men Tigerungen lå pludselig død på ryggen med maven sprættet op af tænder - og et andet dyr stod og spise af indvoldene.
Støjen fra dyrene trak Hs følge til, og de så Chili der stod ved siden af - den der spiste løs forsvandt inden de kom. Selvfølgelig mente de så det var Chili (som er noget mindre end en tigerunge) - skyndte mig at tage Chili på armen, min ene finger ind i stikket og... endte i et supermarked, som jeg har haft i flere drømme, men ikke kender fra irl - men det ligger i kbh ifølge mine drømme.
Gemte mig bag nogle af hylderne - og jo, de kom ganske rigtigt ud af samme stik som jeg. En større "jagt" efter mig, hvor jeg listede rundt og prøvede at slippe væk/ud - via kasserne eller indgangen - men de holdte godt øje der - det eneste sted jeg rigtigt havde "pause" var med ost/mejeri og kagerne. Ved køddiskene gik det også nogenlunde.
Igen en masse jeg ikke kan huske...

Endte oppe på kontoret igen. Men havde vistnok været i kælderen og ventet mic og 2 andre. Vi kravlede ind ved hubben (come om, den var alm. str og vi ligeså!), så vi rendte inde i væggene. Her så vi så alle de tekniske detaljer, der var en masse info og følelser ved det, men det er desværre smuttet. Men henne ved den box vi skulle bruge i starten, tog mic en ny hub frem - klargjorde alle kabler, så blot det kabel mellem net og server manglede - og endte med at smide net på den hub der var "udgang" i starten, så de andre blot troede det var hikke på netværket (forvirret?? det er jeg) - da det kom i, kom alle op fra kælderen (med elevatorerne i den anden ende af rummet), vi gik ud ved hubben og arresterede H.
Så vågnede jeg...
DAMN en spookey drøm... fatter nada.

Vil se om mit hoved mon bliver normalt idag ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hitler, Supermarked og Tigerunge... er publiceret 21/11-2003 08:44 af Annika Pedersen (Annika).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.