Død og Dating

P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Hej dagbog, - Mine forældre var til begravelse i onsdags. Hende x Jehov's var heldigvis død. Jeg ved godt, at det lyder forkert at sige, men hendes mand og børn havde for længst mistet hende. Det eneste der var tilbage af hende, var en indsunket skal af et menneske, som ikke længere kunne spise end forstå hvad der foregik omkring hende. Et skelet, af en krop der kun mindede om den person hun havde været. Hendes hjerne, hvor med hun engang kunne ytre sin personlighed og varme, var gået tabt i alzheimers totale ødelæggelse. I dette, skulle manden og personale tage vare på hende..en mand der i sin alder, har nok at klare bare i sig selv. Min mor sagde til mig, at hun havde set, at hendes børn ikke ville stå sammen med deres far..ikke fordi de stadig var jehovas, men fordi de mente, at han ikke havde været en god mand for hende, i mens hun stadig havde været der. Min mor mente, at han havde hans sind, efter deres far..og var sådan lidt..aah, men hun kunne jo bare være blevet skilt.. Jeg sagde til hende, at det ikke altid er lige til..Der er børnene, og der er for dem måske også en tro der kan komme i vejen. Der er vist et eller andet om, - at hvad gud sætter sammen, må mennesker ikke splitte.. eller sådan noget..hvis man tror på dens slags BS! Tro, kan medføre handlinger eller mangelende handlinger.

Jeg læste så en anden post på nettet, om en længe eller hvad han er..der mente at vi skulle acceptere døden..men det var i covid regi. Der mener jeg ikke vi skal acceptere døden..og dem der vil det, bør tale for sig selv..Jeg vil leve så længe jeg kan..så længe JEG er der..Et Jeg der sidder i hjernen.

Så har jeg kigget Dating profiler i dag.. Holy shirt. Top ting kvinder ønsker "Rejser" "Natur" "gå ture" "motion" Der var vist en enkelt satanist i blandt. Du ved, omvendte kors og tatoveringer og piercinger i ansigtet. Nu tror de fleste satanister så ikke, men er det mere bare for at pisse de kristne af. Men jeg har det lidt sådan, om du tror på det ene eller det andet fra et eventyr er næsten ligegyldig, - ud over, at denne satan i følge de religiøses egen bibel, slet ikke har nær så mange mennesker på samvittigheden som denne imaginære gud.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Død og Dating er publiceret 06/01-2022 18:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.