spil og tråd

13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
No name girl
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg har fundet et nyt motions spil, der skal tage over i stedet for det andet, der blev et betaling spil. Det virker mere kompliceret, hvilket er fint..altså, der er flere måder at bokse på.

Så har jeg oprettet en minecraft server igen, så nogle børn på mit arbejde kan spille der.. De ville gerne spille med mig engang, jeg har bare så lidt tid. Fordi der er andre spil, som jeg også har gang i.

Så slettede tv stationen den tråd som jeg besvarede, - ikke pga mit svar, men på grund af ham den anden der kom med insinuerende ord om borgmesteren. Jeg brugte min debat teknik, som de mange ateistiske programmer har lært mig. Spørgsmål i stedet for anklager er altid bedre, - det sætter altid lys under det folk siger. Det er noget folk burde gøre noget mere i, i stedet for at komme med deres "det er forkert fordi.." eller de dårligste "du er en idiot" stil spørgsmål, der kan lede folk i retning af, at det de skrev ikke holder stik. Hvilket jeg gjorde ved at spørge ham om et par ting som "mener du, at han er skyld i det" eller at han er skyldig for andres uret.. eller har du informationer, som vi andre ikke har :) Ja, folk i deres hovmod vil sikkert tro, at du er dum..når du stiller spørgsmål, - men andre ville kunne se, at dine spørgsmål i virkeligheden taktisk viser, hvordan han tager fejl..så i mens vedkommende tror, at han har fat i den lange ende.. så vil andre kunne se, at du har hevet tæppet væk under vedkommende.

Det er ikke dumme mennesker der stille spørgsmål, hvis det er rigtige spørgsmål. Især dem der spørger ind til, hvor ved du det fra, som du hævder at vide..anyway, - Jeg sidder nu og griner over, at tråden er blevet slettet. jeg fangede dog først manden i det han sagde...åh ja, de svarede så slet på en anden tråd som en anden havde postet..omkring at borgmesteren skulle tro han var noget, - siden han lavede en tale.. Det viser sig, at tv stationen bad ham lave en..hahaha...igen, folk har travlt med at anklage, inden de ved hvordan tingene hænger sammen.

18:28 - en melodi kom pludselig ind i mit hoved, hvorfra ved jeg ikke..jeg kunne ikke huske hvad sangen hed, eller hvornår jeg sidst havde hørt den..jeg kunne fra starten kun huske lyden af den..ingen ord eller stemmer..så jeg begyndte at nynne den..og pludselig kom nogle få ord til mig.. noget med down in afrika" - ind på tuben..og se..Toto, Afrika. Yeps det var den...ved ikke hvorfor den susede forbi mit hoved..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget spil og tråd er publiceret 02/01-2022 18:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.