Ferie

Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
28 dage siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har stadig lidt ondt foran i siden. Jeg tror det var der, nyrestenen sad og skar i mig. Jeg har nået en del i star wars spillet, nu da det var ferie.. Jeg får nok svært ved at gøre det igen næste gang.

Jeg tænker stadig over den idiotiske linje en kvinde skrev i en debat, - at mænd skulle tænke sig om, fordi en kvinde var blevet slået ihjel af en anden. betyder det så. at ALLE kvinder bør tænke sig om, hvis blot en mand lider overlast af en kvinde, eller går det kun en vej. Så alle kvinder bør tænke sig om, hver gang en kvinde forsøger at tørre en graviditet af på en mand, der ikke har gjort hende gravid. Seriøst, drop den tankegang, - lev DIT bedste liv, og gør dit bedste.. tag ansvar for dig selv, og ikke på vegne af dit køn eller din nabo. Sådan har jeg det, - når jeg læser debatter tænker jeg gerne over, hvor latterlige folks holdninger er.

På den anden side, ser jeg en del dating profiler stadig, - som har bagage, som har krav - som skriver at man skal være seriøs, og alligevel tager de ikke selv ansvar og skriver til en fyr selv. De venter på, at manden gør det.. Som jeg ser det, - hvis de ønskede noget seriøst, og ikke bare en der forsøgte at fortælle dem hvor gode de er,. så ville de tage ansvar, og selv starte en samtale. Hver gang jeg ser det, tænker jeg på "as good as it gets" filmen, - Melvin Udall's linje om, hvordan han kan sætte sig så godt ind i kvinder.. Han forestiller sig en mand, også fjerner han det rationelle og ansvar.

anyway, efter jeg er stoppet med at søge.. kommer der stadig et par forbi. og viser interesse i min profil.

19:51 gav lige nogle religiøse tørt på :) jeg elsker det, - det giver mig mulighed for at kanalisere Dawkins, Hitchens, AronRa, Matt Dillahunty m.fl. folk vis argumenter har giver religiøse tørt på i mange år.. Jeg burde laver en dansk kanal med det. Ateistisk samfunds virker i mine øjne, som om han ikke har styr på alt det, som jeg har.. men han er også næsten lige, kommet ud af en religion.. hvor jeg har gået op i det fra barndom, men først senere via disse folk, har lært at udradere disse umoralske religiøse's argumenter, i en sådan grad, at de kun tør prøve at prædke, og løber skrigende væk som kyllinger, når man så svare dem. sidste 23. feb var den bedste fødelselsdag længe, en dag som denne kommende dag næppe vil kunne leve op til.. Da jeg lov at æde en præst til middag.. og det sjove er, intet af det jeg kan er mit.. Der står de, uden nogen sinde at ha prøvet at forsvare deres tro.. imod en, der har studeret hvordan man smadre alt det de siger..

Jeg sluttede selvfølgelig med, at invitere enhver troende til at skrive til mig for at bevise deres tro :) som de burde... du ved, peter 3:15 - desværre siger den ikke, at det skal være en GOD grund.. men blot en grund. desværre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie er publiceret 17/02-2022 17:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.