7 måneder, 26 dage siden

så er de i gang

Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
13 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
6 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
4 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
10 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
6 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
1 år, 7 måneder siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
8 måneder, 20 dage siden
Hej dagbog, - Så flyder det over med fb debatter omkring kvinder der bliver dræbt. Ja, det er synd.. Men det fjerner fokus, og mænd bliver igen generaliseret til at være skurke. Så når man som mand ikke ønsker andet, end at være i fred fra kvinder, så er der igen risiko for at blive set på som en incel. For alt for mange tror, at der kun er 2 løsninger for livet, - dvs, hvis man ikke ønsker en kvinde, så må man være bøsse.. for det kunne ikke falde dem ind, at man bare ikke ser dem som værende det værd. Jeg er Mgtow, Det er ikke ufrivilligt, at jeg ikke har sex.. these morons just dont get it, i got used for it by the last one.. og en anden har siden spurgt efter det, om jeg ville... Nej tak. Ja, vi mænd findes...og det er ikke fordi vi er til mænd.. Vi er til vores eget liv, vores frihed til at forfølge vores egne interesser. I dont wish anyone harm, i wish them a goodbye.

Jeg har en fornemmelse af, at der er folk der tror, at jeg er til andet end bare at være mig selv, og leve MIT LIV, som jeg har lyst til.. fordi jeg ikke lige gider kvinders krav og ego trip.

Min makker på arbejder siger at hun godt kan forstå mig, - men hun har også hørt alle mine historier om de mange kvinder jeg har mødt. Hun mener jeg har været uheldig, - jeg siger gerne, de bedste er taget..så det er kun rosset der er tilbage. Uanset hvad, hvis man tiltrækker dem.. så bør man nok gøre et eller andet, for at undgå dem..

Så er der spise aften igen med arbejdet, - jeg har ikke tænkt mig at melde mig til. Jeg ved ikke, hvorfor jeg skulle tilbringe en aften i selskab med en masse kvinder. Jeg hjælper dem gerne på arbejdet, - men når jeg har fri..så vil jeg bare gerne være selv. Pedellen sagde sidst, - at han ikke meldte sig til, fordi han så at jeg ikke var meldt til. Han gider dem ikke, han snakker ikke sådan med dem i hverdagen.. det er kun mig.. og hvis jeg ikke er der.. så kan det være lige meget.

17:11 jeg kom i tanke om hende som jeg snakkede i telefon med for mange år siden. Hun var meget kritisk overfor folk med en anden etnisk baggrund. Folk tænker nok, at det kunne være et match..men nej, - jeg er imod bogen, men som kristne... så er det ikke alle der følger deres bøger. Hendes syn var sådan, at jeg ikke kunne se mig sammen med hende. Da jeg afviste hende, havde hun svært ved at tro, at det ikke var fordi jeg havde fundet en anden, det tillod hendes opbyggede ego ikke.

så er min ven, som jeg tog med over i den bedre guild kommet tilbage til den oprindelige guild, hvor jeg stadig er leder. Han har været afsted, sammen med min første konto..og er blevet fedet godt op, det andet sted.. jeg er stadig der, med min første konto...og lader mig fede godt op der.. - jeg er nu godt fremme i den, som en af de 10 bedste ud af 50, - Pt er jeg nr 7.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget så er de i gang er publiceret 12/02-2022 14:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.