Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 6 dage siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
27 dage siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Hej dagbog, - kom hjem i går. Havde en nyresten der skulle fjernes. Det gik godt. De sagde den lignede en uhyggelig sort edderkop, der havde skåret sig ind i min nyre.

Det var en kvinde der opererede mig, og det samme med min far. Der havde en kvinde også gjort det bedre end en mand ved en rygmarvs prøve. Så mor gik i gang med at snakke om, at kvinder altid godt kunne noget og var dygtige, og at jeg jo havde kritiseret kvinder.. Suk, - jeg har aldrig sagt at de ikke kan noget, eller ikke kan være dygtige. Det jeg snakker om er noget helt andet, - det handler om hvordan de opfører sig på dating markedet, og deres arrogance. Der er ikke et sekund, hvor jeg ønsker noget dårligt for disse kvinder, - ligesom jeg er super glad, hvis de har fanget dem, der har slået en ihjel. Hvis jeg skulle sige noget, så er det netop at man skal holde sig væk fra kvinder..det er lidt det modsatte af, at det at gøre nogen fortræd. Igen, - det er ikke en del, jeg gider at beskæftige mig med, det er der nok af andre der gør, - jeg er mere interesseret i, at snakke mænds rettigheder.
Jeg tror min mor endte med at kunne se, at min kritik ikke handlede om, at de ikke kunne være dygtige.. men på den anden front er det, - ha et godt liv, også bevæger man sig videre. Det er lidt som misforstå gandi's attitude til at være voldelig.

jeg læste lige en skrive, at hun kunne ha nået meget længere job mæssig, hvis ikke hun var blevet gift med en, der ikke ville blive hjemme og tage del i barslen. Der er sikkert kvinder der synes, at det er normalt at tænke sådan, - de mangler at stille sig selv dette ene spørgsmål. Hvem valgte manden? TAG ansvar for dit liv, og lad være med at give skylden til andre.. den slags kvinder får mig til at tro, at melvin udel havde ret i filmen.. as good as it gets.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mor og Kvinder er publiceret 10/02-2022 07:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.