1 år, 1 måned siden

test dag

Eftertanker
Hanna Fink (...
3 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
4 år siden
En god aften
Bastian
10 år siden
Hundetræning
Chellepigen
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
8 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
6 år siden
Livet er en rejse
Salomon
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
8 år siden
Hej dagbog, - så har jeg en PCR test i dag, - Jeg har det faktisk ok, lidt forkølet. Jeg kom til at tænke på en sætning, - bær dine stolt dine svagheder, og de vil aldrig kunne blive brugt til at skade dig. husker, min T-shirt hvorpå der står "jeg er fed, du er grim - jeg kan tabe mig" - der var aldrig en der turde sige noget til mig dengang om det. Så hvis du har noget du er ked af, - så tag det på dig, bær det som en rustning, ellers vil verden aldrig lade dig glemme det, og bruge det til at gøre dig ked af det. Ligesom ham i filmen "Roxanne"

også havde jeg en snak med en af mine gamle guild venner, - ham som jeg tog med mig, over i den anden guild. Han fortalte mig, at de ville sparke ham ud af den guild, hvis han ikke tog sig sammen. heh, det vidste jeg ville ske.. alt sker, som jeg har forudset det ske. Han kom derfor til mig, for at spørge mig, om det så var plads til ham i den guild, som jeg er leder i :) ja selvfølgelig. Han var stærk, da jeg tog ham med over i den anden..men han er stærkere nu, efter at ha været der..og han har prøvet det af, som han ville..han ville være gået, hvis jeg ikke havde taget ham med. Han fik nok tilbud om andre guilds. Så jeg lagde en langsigtet plan..tag ham med, se ham fejle i det lange løb..få ham tilbage bedre, og nu mere sikker på, at han bliver hos mig..for han kommer tilbage, med en viden om at det er lidt svære at gøre en mere hardcore guild tilfreds.

Folk lægger altid så kort sigtede planer.. ikke mig. jeg ser hele skakbrættet, og spiller træk for træk på den lange bane.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget test dag er publiceret 03/02-2022 08:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.