if Vejhjælp
David Hansen...
23 dage siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hej dagbog, - så har jeg en PCR test i dag, - Jeg har det faktisk ok, lidt forkølet. Jeg kom til at tænke på en sætning, - bær dine stolt dine svagheder, og de vil aldrig kunne blive brugt til at skade dig. husker, min T-shirt hvorpå der står "jeg er fed, du er grim - jeg kan tabe mig" - der var aldrig en der turde sige noget til mig dengang om det. Så hvis du har noget du er ked af, - så tag det på dig, bær det som en rustning, ellers vil verden aldrig lade dig glemme det, og bruge det til at gøre dig ked af det. Ligesom ham i filmen "Roxanne"

også havde jeg en snak med en af mine gamle guild venner, - ham som jeg tog med mig, over i den anden guild. Han fortalte mig, at de ville sparke ham ud af den guild, hvis han ikke tog sig sammen. heh, det vidste jeg ville ske.. alt sker, som jeg har forudset det ske. Han kom derfor til mig, for at spørge mig, om det så var plads til ham i den guild, som jeg er leder i :) ja selvfølgelig. Han var stærk, da jeg tog ham med over i den anden..men han er stærkere nu, efter at ha været der..og han har prøvet det af, som han ville..han ville være gået, hvis jeg ikke havde taget ham med. Han fik nok tilbud om andre guilds. Så jeg lagde en langsigtet plan..tag ham med, se ham fejle i det lange løb..få ham tilbage bedre, og nu mere sikker på, at han bliver hos mig..for han kommer tilbage, med en viden om at det er lidt svære at gøre en mere hardcore guild tilfreds.

Folk lægger altid så kort sigtede planer.. ikke mig. jeg ser hele skakbrættet, og spiller træk for træk på den lange bane.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget test dag er publiceret 03/02-2022 08:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.