1 år, 8 måneder siden

Tilbage

En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Hej dagbog, jeg har fixet en del problemer hos en del lærere idag. 2 har fået udleveret chromeboooks, da de lige er startet.

Jeg har et par ting i tankerne, da et nyt anti abort folk er sprunget ud af gemmerne. De insistere på, at det er et barn lige fra start af. Så jeg tænker anti argumenter til det igennem. Jeg er nået dertil hvor jeg siger "okey, men hvis det er et barn så kan du ikke ha noget imod, at man fjerne det ud?! For så kan det jo leve uden en mor. Det kan et barn jo, - hvis en kvinde når så langt, at barnet kommer ud og kan leve uden brug af en kvindes krop, og denne ikke ønsker barnet, så hedder det ikke abort længere, men adoption.

Så jeg er ved at rulle alle argumenter igennem hoved.. efter min sædvanlige hvis a, så b. - ved modsvar a eller b.. så gives svar c eller d.. så få træk som mulig, inden man har sat dem i retorisk "skak mat"

Ikke at de tænker over, hvordan et barn vil ha det, med at leve med, at det er uønsket. Kan jeg få deres syge religiøsitet frem i en debat, vil det blot være endnu et punkt jeg kan angribe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage er publiceret 01/08-2022 13:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.