1 måned, 25 dage siden

Flere bygninger

Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
10 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
8 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
10 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
6 år siden
Den gamle gartner
Peter
8 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
12 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
8 år siden
Hej dagbog, - så var jeg rundt og forberede flere klasselokaler computer mæssigt, til at eleverne kommer tilbage næste uge. Jeg støvsugede projektoren, da der sætter sig støv i dets filter. Jeg kørte noget Ccleaner og så om lyden fungerede.. og mus og tastatur også.

I min pause, var der en lærer der havde kommenteret på et indlæg om, at der var nogle kristne præster der ikke ville vie homoseksuelle.. det går selvfølgelig ikke min næse forbi. På med denne sang.. "Pitbull - Back in Time" Jeg pointerede, at det stod i biblen.. og ikke handler om hvordan man fortolker den.. at fortolke noget der står direkte, til at det er noget andet.. er selvfølelig fint, men det er ikke det biblen siger. Jeg tilbød at vise versne, - selv poul er imod, så jeg behøver ikke engang tage fat i de nederdrægtige mosebøger. Den bedste måde at skabe ateister på, er ved at vise hvad der står i biblen. Enhver kan se, at en gud med denne dårlige moral kan ikke findes. Vi har fjernet så mange andre gude forestillinger, - tor og odin for at nævne et par. Jeg tvivler på, at hun tør sige mere i den debat :) hehe, - hun ved godt, at hvad der står.. så mit sidste spørgsmål til hende var selvfølgelig, - hvis hun ikke mente der stod det, som jeg siger.. om hendes gud har brug for, at hun lyver for denne?

Så snakkede jeg med min mor i dag, - veninden er begyndt at ringe noget mere, - klart. Hun fortalte hende, at jeg var kommet hjem med fromage til dem den anden dag, - og veninden havde sagt, til min mor.. at det var sødt, og at jeg nok tænkte på hende. Det ved min mor godt at jeg gør. Jeg har sagt det mange gange.. Min mor sidder så ikke bare, - hun kæmper. Hun er en stærk dame på trods af sin alder.. Hende der kommer for at hjælpe hende med at motions øvelser, har vist sagt.. at hun har set andre, der bare sidder og ikke kan noget..

Vi er vilje stærke i min familie..også ser vi alle yngre ud end vi er :)

21:23 - så blev min andet spille konto inviteret ind i dens Fleets shard. Det er fedt, - bare det var min hoved konto, men det er okey.. for det hjælper min alt.

Kiggede så på Facebook, - Der var en test omkring sexualitet, man kunne se hvad man var i forhold til den test. Jeg tænkte det kunne være sjovt at se med mig, fordi det er blevet ligegyldigt for mig. Ligegyldigt på den måde, at jeg har andet jeg går mere op i, end sex.. Jeg har sgu for travlt med at vinde, i spil og debat. Det giver mig samtidig friheden til at sige tingene som jeg ser dem, - uden at skulle stå til regnskab overfor en jeg kan lide. Det ville være sjovt, fordi sådan en test ikke kan tage højde for sådan en som mig.. Der har ændret mit setup på det område via logik.

Det at få et godt liv, handler for mig at se, om at bruge så meget tid på det man har glæde og succes med, - og så lidt tid, som man kan, med det andet. Dermed minimere man den negative effekt, og maximere de stunder man har fornøjelse med.. Med en forståelse af, at håb og drømme hører til blandt det onde fra pandoras æske.. aka, hvis man bliver ved med at drømme og håbe om det samme, med fiasko.. så find en ny drøm.

Min er, at gå efter debatten med de religiøse.. for der er jeg super stærk. I am living the dream now!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flere bygninger er publiceret 02/08-2022 19:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.