1 måned, 24 dage siden

hej fra kvinde

Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
1 år, 1 måned siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
10 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
5 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
1 år, 5 måneder siden
Hej dagbog, - der var en kvinde der skrev til mig, - meget kort.. bare "hej med dig" efter hun havde brugt "vis interesse" funktionen på mig. Jeg svarede selvfølgelig, - men må indrømme, at jeg er lidt mere ligeglad nu end jeg har været. Jeg læste profilen, og vedkommende skrev om det hun søgte, men som altid intet om det hun kunne tilbyde. Hun søgte blandt andet en hun kunne ha dybe samtaler med, også var der et par ord mere der til sammen fik mig til at gyse - jeg har det sådan lidt.. at folk bruger deres følelser for meget, og deres logiske sans for lidt. Følelser er noget der er i orden, når det gælder visse områder.. men følelser bør til side sættes i debatter, og når man skal finde ud af, om noget er rationelt. Det er klart, at hvis man f.eks har højde skræk, så tager logikken også højde for, at ens hjerne kan fejlmelde fare, selv om der ikke er nogen fare. Det er f.eks ikke logisk bare at sige, - "jamen tårnet er sikkert, så du kan ikke falde ned" - når man ved, at hjernen kan fejl melde.. så er det også logisk at forstå dette. Jeg så en video, hvor man sætte en stråmand op om logik.. om at logiske folk, bare ville sige dette. og ikke tage højde for, folks hjerner. Men som jeg ser det, hvis man bruger så meget logik man har adgang til, så forstår man også det logiske ved at folk har højdeskræk. Det handler ikke bare om at sige, - at tårnet er så højt og så sikkert.

Jeg var i øvrigt glad for, at jeg ikke skulle med alle lærerne til vingsted, på en 2 dages tur. De vidste godt, at jeg ikke var interesseret, så de havde ikke spurgt mig. Jeg gamer et vist tidsrum hver gang, og det ville sådan en tur ødelægge for mig. jeg ved godt, at folk har en ide om at man kan lærer hinanden at kende, og være social.. problemet er bare, at det virker kun, hvis man har en fælles interesse i det. Du kan ikke lære mig at kende, ved at tvinge mig til at være sammen med en, et par dage. Det vil blot være 2 dage med brok og mig iført arbejdsmaske. Jeg hørte de skulle lave nogle sociale øvelser udenfor :) efter de havde siddet i 3-4 timer..hvor efter det resolut begyndte at regne i hunde og katte.. hahaha.. De har vist alle sådan en forståelse af, at elske naturen.. hvor jeg kigger på naturen som kiggede jeg par et tapet hvor maling var ved at tørre... med en attitude som var den lånt fra garfield.. men i modsætning til garfield så tænker jeg det ikke blot. Det ville ikke være godt for de andre...

En af mine leder lærte det, da vi var ude og løbe sammen for år tilbage.. hvor han sagde, om jeg ikke kunne se hvor flot naturen var.. hvor mit indøvede svar kom prompte, - grafikken er okey, men gameplayet er kedeligt.

anyway,- med mit nuværende setup, er jeg ikke længere "wow en kvinde skrev" men.. ill tell you what i think, cos i dont care.. and you are nothing special.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hej fra kvinde er publiceret 03/08-2022 19:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.