4 måneder, 18 dage siden

Forklaringen på alt

Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
7 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
13 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Udgivelse
Ansu Orheim ...
3 måneder, 27 dage siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
#Stop Executions In Iran ...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 27 dage siden
Ryddedag
Sunstar31
8 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
råb
Halina Abram...
5 år siden
Hej dagbog, min ven bliver begravet i dag. Jeg skal dog på arbejde, og kan ikke få fri til at tage med. Det er okey, jeg bør heller ikke gå i kirke, for præstens skyld. Jeg har en avasion imod folk der kommer med nonsens, og præster er et folk der lever af, at komme med nonsens.

Jeg kan se, at Ted har lavet endnu en video.. igen samme metode. Det er ikke fordi han tager fejl, men religiøse kommer i forskellige måder, og ted bruger one size fits all. Ted, vil altid spørge dem om, hvad en gud er..og ingen fatter spørgsmålet. Så det ender i rundkreds, med biblen(som de ikke kan bevise er mere sand end en supermand tegne film)

Så peger de ALTID på træerne, og her begår TED sin fejl, - han burde sige til dem, at han godt kan forklare dem hvor træerne kommer fra, men at de sikkert i stedet for at sige.. ja, det er også rigtigt, blot vil skubbe den tilbage til noget, han også kan forklare..men at de igen, vil blive ved med at skubbe tilbage, i håb om, at han vil sige.. det ved jeg ikke! Også vil de stikke deres gud ind der! - han skal så sige, men denne gang vi jeg ikke være ærlig..jeg vil sige, at prins nullermand med den store lyserøde penis har skabt det! Og hvis du synes det er skørt, så forstår du hvordan jeg ser din tro! For du har ikke ærligheden af, at sige "det ved jeg ikke" og har på intet tidspunkt forklaret noget, du kan bevise.. jeg kan vise dig, at man fra et træ kan få et træ..via det vi ved findes! Naturen.

Vi ved naturen ændre sig, og at den tilpasser sig hvis den kan, eller dør. Vi har fosiler af dyr der har ændret sig igennem lang tid..så lang tid, at vi ikke kan se det med egne øjne, da vi ikke lever så længe. Du taler nok det samme sprog som din mor, og din mor det samme sprog som hendes..men kigger du i bøgerne, vil du se, at hvis du går 500 år tilbage, begynder sproget at ændre sig..det sprog du kender, vil ændre sig så meget, des længere du går tilbage, at du til sidst ikke har så meget tilfælles med det, ligesom med andre sprog.

Min ven skal begraves i dag, og jeg tænder et lys og husker på ham. Hans biologiske computer er slukket, en defekt der spreder sig til andre defekter gør, at man ikke kan starte den igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forklaringen på alt er publiceret 19/01-2023 07:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.