11 måneder, 5 dage siden

Negativitet vinder!

Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 5 måneder siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Hej dagbog, - Så fik jeg sat sidste hånd på en halv bagt ide, som kommunens IT havde. De var kommet med noget, der ikke tog hensyn til, at det var et system der skulle virke på en skole. Det vil sige, at der ikke var nogen bruger platform. Jeg har det sådan, at jeg altid kigger efter ting der kan gøres bedre. Så jeg brugte det de havde, og gjorde det bedre. Det gjorde jeg ved at lave en platform til brugerne på skolen. Før skulle brugerne huske en hvad printserver var hvad, - sende en mail til denne, uden at vide hvad der var hvad. Nu har jeg så lavet en lille grim hjemmeside, hvor man blot behøver at trykke på en knap, så åbner den automatisk deres skole mail og udfylder modtageren til den printer de har trykket på.. - Min ide, - IT har set den, og sagt at det var en genial ide, og at de vil anbefale andre skoler at gøre det samme.. Den slags ide'er kommer ikke ved at sige.. Jaaaaaamen, det er da bare fedt, lad os bruge det! - Nej, - det kommer ved at være negativ og kritisk, og tænke.. AH, noget her kunne være bedre.. og folk der opfinder noget, gør det heller ikke ved at sige "alt er godt, intet at komme efter her" - så kom "Eminem - No Love" over..

jeg lagde mærke til et par kvinder der smilte til mig ude i verden.. da jeg var ude og handle, og da jeg sad i bussen. Det er okey. I modsætning til ham der elsker at tale højt med folk i bussen, - folk der bare gerne vil side og slappe af om morgnen. Han prøvede en gang med mig, - jeg kiggede på ham, - så sagde han ikke noget mere. Der er også folk hver dag, der har brug for at hilse, selv om man blot køre forbi dem.. jaja, - jeg ved nogle mener vi alle skal være sociale, og at det er deres regler der gælder..så man skal være det.. Andre kan godt finde ud af, at man ikke behøver hilse på alt og alle der kommer forbi, - når man ikke skal ha en interaktion med dem.. Jeg tænker jeg ved hvorfor ham i bussen er så højlydt. så vidt jeg kunne høre, så havde han et job med en høj løn og var leder.. min hjælper ville hade ham. jeg kan lige nå denne her også "I Come Prepared"

hun kan ikke lide ledere, - og sagde at hun havde mere respekt for mig. Hun havde travlt med at sige, at hun var under mig, og ikke lederne. Det er så ikke rigtigt.. jeg er ikke leder, - og gidet det ikke. Jeg er også kun leder i det spil jeg spiller, fordi guilden var ved at dø, hvis der ikke havde været en der gjorde noget. Den anden, hvor min hovedkonto er, spurgte mig for 2 dage siden, om jeg ville være officer og påtage mig en opgave. Jeg takkede pænt nej tak. Jeg sagde det var pænt at spørge, men at jeg havde nok i min lille guild. Til gengæld har jeg også en masse loyale folk.

Hende fra indian skrev igen, - hun havde set bollywood filmen om norge der havde taget et barn fra en fra indien. Hun var oprørt, og spurgte om vi også havde sådan et system.. ja, selvfølgelig! et godt system der nok har reddet en del børn, - kan folk lave fejl? ja.. men hvis der er reddet langt flere børn, end der har været fejl i systemet, så kan man ikke sige, at systemet er helt dårligt. Hun fattede intet! og spurgte mig om, hvorfor vi ikke demonstrerede imod det! - så jeg forklarede det, også med et i øvrigt havde jeg et lille "tip" til hende.. hvorfor demonstrerer hun ikke imod den pakistanske regering? - jeg er ikke fra norge... "Get the point?"

Jeg er super træt, men folk der pludselig kommer med et eller andet lort, - det er som at sige "vågn op og kæmp" til en der ellers er træt og har lagt sig til at dø..Det er effekten af et angreb. Jeg tænker ikke det er det, folk ønsker sig, så de prøver at angribe. Intet er mere trættende, end hvis en eller anden taler pænt om mig.. Det er det tidspunkt, jeg ønsker mig langt væk.. Sådan nogle møder jeg også daglig. Meh.. Jeg har lært at kæmpe.. sidste stykke "Imagine Dragons - Believer"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Negativitet vinder! er publiceret 23/03-2023 18:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.