1 år, 3 måneder siden

Morgen reflektion

Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
5 år siden
Dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Hej dagbog, jeg kom til at tænke på de mange undersøgelser man har lavet omkring det, at der er flest kvinder der tror på det overnaturlige. Dvs, der er flest kvinder der tror på, astrologi, zombier, spøgelser, guder, rumvæsner der besøger, og alt muligt andet pjat. Jeg blev lidt nysgerrig på, hvis disse kvinder ellers er kloge, hvad får så deres indre realitets kompas til at gå så meget i stykker. Jeg fandt en lang artikel, og damn jeg hader at læse alt for meget. Noget af de forklaringer den kom med var, at de tænker intuitivt. En anden ting var, at de tænker fra deres følelser, den indre verden.. hvor mænd skulle tænke fra den ydre verden. Dvs, den gamle traditionelle tanke gang om, at mænd har tænkt i den verden de befinder sig i, for ren overlevelses skyld..hvor kvinder har tænkt i følelser og empati. Det ville forklare de gamle stereotyper om mænd ikke snakker følelser, og kvinder nu der i langt højere grad i højere grad har et ødelagt realitets kompas.

Der er selvfølgelig lagt fra alle, der matcher disse stereotyper.. men mange gør i følge undersøgelserne og artiklen. Betyder det, at den store gruppe af kvinder der tror på det overnaturlige, tror at de kan beskrive hvordan verden fungere ud fra deres følelser. Gad vide, om den måde samfundet har ændret sig, har fået folk til at ændre på deres måde at tænke på..om yngre kvinder er mindre troende end ældre.. i kraft af, at begge køn nu mere end nogen sinde lever alene. Artiklen sagde dog, at det var gældende i flere lande, at der altid var langt flere kvinder, der tror på alt muligt tåbeligt..

Heh, tænker på bill bur, der i standup sagde at undersøgelser viser, at kvinder er klogere i gennemsnittet.. men fortsatte med, hvor dårligt de bruger deres kapacitet.

Booooom! I det er svaret til dem der siger, at mænd skal lære at snakke mere om deres følelser..svaret til dem.. flere kvinder skal begynde at lære den virkelige verden at kende...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Morgen reflektion er publiceret 05/04-2023 08:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.