1 år, 2 måneder siden

Ser lidt Tv

Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 11 måneder siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
8 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Dag 1/21
Ryan Raskoln...
3 dage siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
5 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Hej Dagbog, - Jeg kunne ikke lade være, - jeg satte DR's program om Ufo'er i gang. Jeg føler allerede den falske information strømme ind. Det er så åndsvagt, at de ikke kan finde ud af at stille de rigtige spørgsmål! Hvorfor er alle billeder af UFO'er som om de er taget på en Kartoffel? og ikke et kamera lavet i dette år 10. Hvorfor er det, at de grå Aliens ikke blev set før spielberg filmen brugte den slags.. er det fordi folk pludselig fik et reference punkt? ligesom folks nærdøds oplevelser gives på baggrund af deres reference punkter! - dvs, har man et indre billeder der snakker om "jesus og himlen" så er det det man ser, i de 30 sekunder til et par minutter.. imens hjernen lukker ned. Har du aldrig reference punkter, så ser du det i stedet.. dvs, er man muslim så ser man muhammed.. intet af det er ægte, men hjernen frigøre noget kemi, så man ikke nødvendigvis føler angst.

flere af de film de bruger i programmet, er allerede blevet debunket, - en af dem var en and man så flyve.. Næste ting er, - hvad sker der med hjernen i fly, hvor man flyver hurtigt.. og blodet måske ikke så let når op til hovedet? - lad mig sige det sådan, jeg er ikke imponeret.. faktisk synes jeg det er ret synd, at man ikke er mere kritisk overfor det materiale og de folk man snakker med. Folk der har hang til at tro på alt muligt, har let ved bare at købe det der bliver sagt.. uden at være kritiske.

Jeg måtte simpelthen grine.. så siger manden på et tidspunkt, at nogle af dem også kan finde på at gå under vandet! wooooow, - jeg sidder bare det med hånden over mine øjne og sukker.. for fuuuuck man! Ja, ænder kan godt finde på at dykke.. seriøst! de er så hooked på, at det må være en UFO, at de ikke overvejer, om det ville være mest logisk, at noget kom fra det ydre rum.. også lige skulle dykke ned under vandet et lille stykke tid.. end at forklaringen måske var lidt mere...naturlig..

i øvrigt, så snakker de med nogle der siger.. at det her kan skeptikere ikke benægte! okay, - men indtil videre har man i programmet ikke snakket med skeptikere, - det er ret ensidigt. Hvilket er synd, at man ikke sætte forklaringerne op imod hinanden.. for at se, hvad der er mest logisk.

Der er en grund til, at jeg ikke længere ser tv! - det er som om, at programmerne ikke længere skabes for at informere folk, og gøre folk klogere.. men i stedet for at underholde, uden nogen form for hjerneaktivitet. 2 værter, der ikke har nogen form for videnskabelig baggrund..

Det minder mig om, at jeg kommenterede på et indlæg om, at menneskeheden var nået langt, og om mange år kunne vi være de aliens der tog ud for at bosætte os på planeter.. Suk! Problemet er bare, at menneskeheden ikke længere bliver klogere og klogere... det er stoppet.. nu bliver vi dummere og dummere.. - for vi som art, avler ikke på intelligens, men på skønhed og succes. Succes har bare ikke altid noget med intelligens at gøre. Tjek Elon musk, - han er på mange måder dum som en dør.. men har formået at få folk med på det han siger..

f.eks har mange investeret i hans hyperloop.. som endte med at blive en smal tunnel under jorden, hvor der er folk der køre hans tesla biler langsomt. Det ville være bedre, hvis det blev brugt busser.. men alle de penge, på noget der er blevet vanvittig dårligt. hvis man ellers gider at kigge lidt logisk på det.. og det er ikke det eneste.. folk som thunderfoot har lavet adskillige videoer på det.. han er videnskabsmand, - men du ved, hvorfor lytte til dem.. når man kan blive hypet op af en plattenslager..

heh, så kom skeptikeren, - han siger noget af det samme som jeg tænkte før :) heh.. nu kommer de også ind på nærkontakt af 3ede grad.. som jeg også tænkte på før..

så kom der en ufo historie fra en dansker.. sidder og tænker.. at han så måtte ha hevet sin mobil frem, og taget nogle billeder så han kunne vise os hvad han så...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ser lidt Tv er publiceret 04/04-2023 14:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.