2 måneder, 10 dage siden

Udsat til onsdag - Batman

Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Israel
Salomon
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, kampen blev udsat til i morgen. Dog kom min anden leder forbi, med et hvordan går det. Han havde været med til det 2 imod mig møde, som jeg ikke var forberedt på. Det der sker med mig er dog altid, at jester går i gang.. og siger, hvad gik galt, hvad skulle jeg ha sagt..og hvad er mit angrebs punkt(er)

Så jeg sagde, at det ikke gik godt.. og indikerede at jeg var klar til at trække stikket. Det gode var, at min hjælper ikke var gået endnu, men blot på vej ud af døren..så jeg sagde til hende, at hun bare skulle sige det som hun ser det til ham... og tro mig, så fik han at vide hvad hun mener den fraværende leder. Alt, fra hvad hun havde gjort, til at hvis jeg ikke var der mere, så skred hun fandme også..

Han blev tag-teamet af os.. og tilsidst gik han med et, " vi så havde fået luft" - fork, det var godt hun var der også...en ting er, hvad jeg kan sige.. men at ha en makker der understøtter mig! Det var smukt. Jeg er ikke sikker på, at det hjalp noget på en måde... men samtalen blev en anden, en den han ville kunne prøve at spore sig ind på..hvis det kun havde været mig.

Tag ikke fejl.. kenny blev dunket på det andet møde.. men ud af asken rejser jester sig altid...hård, determineret..og klar til kamp.. og ja, - Jester er ALDRIG bange... "The Rasmus - No Fear".. - I can look towards the void of darkness and smile.. because while i might die, atleast i swing for the fences.

jeg havde i øvrigt en stor småkage med i dag til min hjælper.. der var en pakke med 2 småkager i i lidl.. og jeg tænkte, at hvis det i dag er vores sidste dag, så skal det fejres...

heh, - jeg kom lige til at tænke på, om det med mit alter ego egentlig har en betegnelse.. det har det.. Jeg læste lige, at det hedder "the batman effect" de første linjer af den artiel "Thinking of yourself as a separate entity can reduce anxiety, while also kicking up some major benefits for your confidence and determination" okey.. så læste jeg, at et par sangere med scene skræk også har et alter ego.. holy f... Jeg vidste ikke, det før nu.. før jeg efter min dagbog, kiggede.. og så skrev videre på den, med den nye viden..

et andet sted kalder de det "the alter ego effect" - hmm, - det lyder fuldstændig som det jeg har gjort siden 1997..

wow, lytter til en video på youtube "The Alter Ego Effect - Todd Herman"... igen, nåede længere i videoen.. der bliver sagt, at ens alter ego, er den man i virkeligheden er, og den man gerne vil være.. og det har jeg også altid sagt.. wow, - Jester er ham, jeg vill være...engang imellem må der komme en ny jester.. dvs et nyt mål..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udsat til onsdag - Batman er publiceret 19/09-2023 15:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.