2 måneder, 11 dage siden

Udsat til tirsdag

Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
5 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
11 måneder, 13 dage siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Svaler hviler i tagskægge...
Ansu Orheim ...
10 måneder, 21 dage siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
9 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
3 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Pause
Hanna Fink (...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg havde regnet med, at det sluttede i dag med mit arbejde. Jeg havde regnet med, at jeg skulle sove længe i morgen... Men nej, - lederen jeg har brokket mig over, kom ikke i dag.. vedkommende var sygemeldt. Så ringede min hjælper til mig.. om jeg var stoppet nu.. for hun havde haft sit møde med hendes sagsbehandler, og hvis jeg ikke var der mere, så havde hun fået god for, at hun kunne få et andet sted. Hun ville gerne snakke med den øverste chef også, og sige at hun også følte sig dårligt behandlet af den samme mellemleder som mig.. det var som sagt min hjælper, der gjorde mig opmærksom på, hvordan mellemlederen opførte sig.. imens jeg stadig naivt troede, at hun var god.. Den øverste leder var der bare ikke, - sagde hun.. så jeg sagde til hende, at hun kunne skrive til ham.. Jeg fortalte IT, at jeg havde fulgt deres råd.. og sagt det til lederen..De sagde igen, at det ville være forfærdelig hvis jeg forsvandt, da jeg var inde i alt..

Hvorfor er det i øvrigt altid sådan, at religiøse elsker at komme med Påstande.. men aldrig nogen sinde har lyst til at vise, at det de siger bunder i virkeligheden. Religion giver mig INTET, absolut INTET.. da jeg ikke er så naiv at tro på det.. så det giver mig ikke håb.. da der ingen gode tegn er, på at der findes noget guddommeligt. Jeg vil hellere kigge imod stjernerne, og forstå at det jeg ser kun er et lille mikroskopisk atom af et sandkorn.. af universet. hvilket i øvrigt er endnu et argument imod den kristne gud.. Hvorfor skabe et univers der er større end vi kan se, fyldt med steder vi ikke kan være..men kun lave en lille blå vandkugle, hvor vi kan leve.. Det virker som værende frås.

Jeg fik hjulpet nogle stykker i dag.. i øvrigt. rengøringen var der også.. de sagde, aaah du må ikke rejse.. du skal ikke tage dig af vedkommende..vedkommende hilser aldrig på os.. som jeg sagde til min hjælper.. flere folk er rejst, vi ved ikke hvorfor.. for ingen vil sige noget! - sådan er jeg bare ikke.. jeg skal nok gøre alt offentlig kendt..på den måde, slipper folk ikke afsted med det.. hvis det sker igen og igen...

Hvilket fik mig til at tænke på min dagbog,- for jeg skrev den oprindeligt mest for at jeg selv kunne holde styr på mit liv, men også for, at min forældre kunne læse den, hvis jeg døde... Men jeg tænker også, at måske er en stemme der viser, at det ikke er alle, det går godt med.. så folk ikke er alene med, at de møder problemer i livet. Samtidig tænker jeg nu, at hvis en blev inspireret til at tage hjem til sin mor.. for at give hende et kram imens hun stadig var der, så ville det også være godt.

Anyway, min dagbog er ikke FB... Jeg har ikke tænkt mig at lade som om, at jeg er andet end mig. Love me or hate me.. jeg er ligeglad. på med denne gamle sang.. "Green Day - Boulevard of Broken Dreams" - det kunne være mig...ligesom så mange andre..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udsat til tirsdag er publiceret 18/09-2023 16:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.