7 måneder, 4 dage siden

Klager ikke

Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Jeg har siden sidst fået en mild morfin lignende præparat til at dulme min massive hovedpine. Jeg skal holde mig langt væk fra ibuprofen, da det kan have en blodfortyndende effekt. Hvilket ikke er godt når jeg for blodfortyndende i forvejen. Forstår så ikke at lægevagten sagde god for det. Det jeg får nu, giver mig lidt mere ro i hovedet. Jeg havde lovet at passe bedste Tulles børnebørn ved den mellemste i går. Men da jeg kom derover og svigerdatteren var hjemme, sprang jeg fra. Ikke pga. hende, men jeg var langt fra ovenpå. Så var børnene bedre tjent med deres mor. På onsdag skal jeg ind på Hjerte ambulatorium. Mit hjerte fejler ikke noget, så jeg forstår ikke helt hvorfor. Men det er nok en fast kutyme efter en hjerneblødning - hvad ved jeg!
Claus har fået tillusket sig en blærebetændelse. Sygeplejersken mente at det var fordi han ikke kommer nok på toilettet, når han er på arbejde. Noget jeg godt kender. Jeg har til vane at se ned i toilettet når jeg har været der. Der kan jo være noget - udover - ja du kan vel godt gætte hvad, ser mærkelig ud. Derved har jeg også observeret at min urin er betydeligere mørkere når jeg har været på arbejde. Nå tilbage til min lille mand. Han har også døjet med fryse og svedeture, dog uden at have feber. Men jeg får rigtig mange gange statusopdateringer løbet af en dag. Så har han det varmt, så fryser han. Så kan han godt tisse og så kan han ikke osv. osv. Men et plus skal han have. Han er bedre til at søge læge end han har været. Jeg gider ikke at referere til hvordan jeg har det, medmindre jeg vælger at gå ind og lægge mig.
Jeg har haft loppe udenfor huset lørdag og søndag. Jeg havde sat 4 borde oppe, plus et tøjstativ. Skrev en seddel hvorpå der stod - spørgsmål og køb- henvendelse ved døren. Regnede med at folk var ærlige og har faktisk ikke registreret at der manglede noget. Solgte for omkring 5-600 kr. - hvilket ikke er ret meget. Folk har ikke rigtig været interesseret i det tøj jeg havde ude. Til gengæld går det bedre på nettet. Har sendt 4 pakker afsted i dag. Den ene var dog til min søster. I min "tid har jeg nok af" har jeg rodet op og gjort rent i kælderen. Fandt nogle gamle billeder af hende, som jeg syndes hun skal have. Om hun vælger at se dem engang mere og smide dem ud, eller beholde dem. Det er op til hende. Hun erklærede mig skilsmisse for efterhånden mange år siden. Det kom sig efter jeg havde skrevet et brev til hende mht. vores far. Det faldt ikke i god jord. Vedlagte et brev i pakken - hvor jeg sluttede af med at skrive " Jeg forventer ikke at få svar fra dig og hvis det er - jeg ønsker ikke kontakt, så er det lige meget. Vil bare fortælle - og så må du tage det som du vil. Jeg savner dig i mit liv. Det ved jeg også at André gør."

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Klager ikke er publiceret 18/09-2023 18:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.