2 måneder, 10 dage siden

Klager ikke

!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Svaler hviler i tagskægge...
Ansu Orheim ...
10 måneder, 20 dage siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
8 måneder, 10 dage siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
6 måneder, 2 dage siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Ret normal
Ansu Orheim ...
3 måneder, 18 dage siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg har siden sidst fået en mild morfin lignende præparat til at dulme min massive hovedpine. Jeg skal holde mig langt væk fra ibuprofen, da det kan have en blodfortyndende effekt. Hvilket ikke er godt når jeg for blodfortyndende i forvejen. Forstår så ikke at lægevagten sagde god for det. Det jeg får nu, giver mig lidt mere ro i hovedet. Jeg havde lovet at passe bedste Tulles børnebørn ved den mellemste i går. Men da jeg kom derover og svigerdatteren var hjemme, sprang jeg fra. Ikke pga. hende, men jeg var langt fra ovenpå. Så var børnene bedre tjent med deres mor. På onsdag skal jeg ind på Hjerte ambulatorium. Mit hjerte fejler ikke noget, så jeg forstår ikke helt hvorfor. Men det er nok en fast kutyme efter en hjerneblødning - hvad ved jeg!
Claus har fået tillusket sig en blærebetændelse. Sygeplejersken mente at det var fordi han ikke kommer nok på toilettet, når han er på arbejde. Noget jeg godt kender. Jeg har til vane at se ned i toilettet når jeg har været der. Der kan jo være noget - udover - ja du kan vel godt gætte hvad, ser mærkelig ud. Derved har jeg også observeret at min urin er betydeligere mørkere når jeg har været på arbejde. Nå tilbage til min lille mand. Han har også døjet med fryse og svedeture, dog uden at have feber. Men jeg får rigtig mange gange statusopdateringer løbet af en dag. Så har han det varmt, så fryser han. Så kan han godt tisse og så kan han ikke osv. osv. Men et plus skal han have. Han er bedre til at søge læge end han har været. Jeg gider ikke at referere til hvordan jeg har det, medmindre jeg vælger at gå ind og lægge mig.
Jeg har haft loppe udenfor huset lørdag og søndag. Jeg havde sat 4 borde oppe, plus et tøjstativ. Skrev en seddel hvorpå der stod - spørgsmål og køb- henvendelse ved døren. Regnede med at folk var ærlige og har faktisk ikke registreret at der manglede noget. Solgte for omkring 5-600 kr. - hvilket ikke er ret meget. Folk har ikke rigtig været interesseret i det tøj jeg havde ude. Til gengæld går det bedre på nettet. Har sendt 4 pakker afsted i dag. Den ene var dog til min søster. I min "tid har jeg nok af" har jeg rodet op og gjort rent i kælderen. Fandt nogle gamle billeder af hende, som jeg syndes hun skal have. Om hun vælger at se dem engang mere og smide dem ud, eller beholde dem. Det er op til hende. Hun erklærede mig skilsmisse for efterhånden mange år siden. Det kom sig efter jeg havde skrevet et brev til hende mht. vores far. Det faldt ikke i god jord. Vedlagte et brev i pakken - hvor jeg sluttede af med at skrive " Jeg forventer ikke at få svar fra dig og hvis det er - jeg ønsker ikke kontakt, så er det lige meget. Vil bare fortælle - og så må du tage det som du vil. Jeg savner dig i mit liv. Det ved jeg også at André gør."

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Klager ikke er publiceret 18/09-2023 18:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.