6 måneder, 27 dage siden

en uvidende fortsat

Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, - ud over at det er min mors fødselsdag mandag, og at hun inden da.. på torsdag, skal ha kemo igen..så fik jeg skrevet lidt mere med ham den uvidende religiøse. Han prøvede de gamle kendte idiotiske udsagn med, at man ikke kan få orden ud af en eksplosion..Men det passer ikke, - og hvor er den orden han snakker om? universet er fyldt med uorden, steder hvor vi ikke kan leve..selv vores jord kan vi ikke leve alle steder på. Nå, men den her eksplosion som indeholdte alle de første byggeblokke til hvad der videre kunne opstå..efterlod sig en raidoaktivitet, der gjorde at liv ikke kunne opstå længe..denne raidoaktivitet kan vi mennesker stadig måle i rummet..ud over det, så dannede der sig sole i rummet..også mere korrekt kaldet stjerner..disse stjerner er med til at lave materialet i disse stjerner om i en atomar reaktion, indtil processen ikke længere kunne holde..og de eksploderede.. ud af disse stjerner, fik jorden blandt andet noget materiale.. som vi mennesker i øvrigt også er lavet af..så det var endnu en eksplosion. så forsøgte han sig med endnu en gammel traver af en "ha ha linje" der viser at han ikke ved hvad videnskab er.. han forsøgte sig med et "hvorfor melder du dig ikke bare ind i scientology" - suk. fordi imodsætning til din og scientology's religion..så foregår videnskab ikke blot ved at en tror noget..alle andre videnskabs folk er fuldstændig ligeglade med hvad folk tror..ok, ikke helt rigtigt.. for de kan godt sætte en ære i at vise, at det du tænker ikke er rigtigt...så det en måtte sige, falder til jorden hvis det ikke har baggrund i noget der kan bevises. Her falder kæden af for religiøse igen, - de værste af dem... for de forstår ikke, at en teori ikke er noget man har hevet ud af numsen.. men at en teori først er en teori.. når den opfylder visse kriterier.. f.eks, kan man måle på den? - f.eks ved big bang kan man måle baggrunds raidoaktivitet, og vi kan se, at vores og andre galaxer er på vej i en retning..og ikke står stille..det er ikke nok med, at noget kan forklare hvorfor det er sådan..som ved religion.. en magisk gud kan forklare alt! men det gør, at denne INTET forklarer.. Det samme med, en usynlig drage gjorde det.. men kan man ikke se det, måle på det..så kan det ikke blive en teoretisk del af videnskaben.

Nå, men at skulle forklare alt kort på engelsk er svært.. for en der kun sidder med idiotiske one linjers, der viser at manden ikke fatter noget.. er en umulig opgave. Hvis folk ikke er nået længere end til "var du der" - som de spejler i deres egne jesus argumenter..så kræver det, at de først har en forståelse af, at man godt kan finde nuværende beviser på f.eks big gang..hvorimod religiøse kun har en bog, og INGEN øjenvidner..selv om de måtte påstå det..fordi de ikke har læst deres egen tekst ordentlig, og ikke ved at selv om nogle påstår noget, så er det ikke nok.. de skal også kunne vise det.. som videnskabs mænd gør det..

Det med solen, - kan man i øvrigt se en lille video med på youtube, - hvor andy serkis lægger stemme til.. den hedder "we are all made of stars" - en simpel video, til os begyndere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en uvidende fortsat er publiceret 03/10-2023 18:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.