2 måneder, 21 dage siden

4 chromebooks og bussen

Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Hej dagbog, jeg fik fixet 4 chromebooks i dag, til elever der ventede på dem. Der var 2 med internet fejl, de var hurtig løste.. og 2 med bundkort fejl. Så satte jeg bundkort fra chromebooks, der var gået i stykker på andre måder, over i dem i stedet for de defekte.

Ved bussen kom muslimen også som altid. Hun skal jeg på samme tid. Hun så træt ud, også forsøgte hun sig med en bønne kæde.. jeg kunne ikke lade være med at grine. Tænk, en voksen omkring min alder der tror hun har en usynlig ven. Det er komisk.. jeg kan let fortælle om studier der siger, at bøn ikke virker.. det man max har kunne se virke ved bøn er, at det giver syge troende dårlig samvittighed, når de ved andre beder for dem.

Jeg kunne også bruge george carlines joke.. må din gud slå dig, en religiøs tumpe ihjel! ...igen ting.. okey, det er sikkert... må din gud slå mig ihjel!... åååh, hvad er det jeg mærker... opbygning af gas i tarmen? ...ååh.. nej, det var igen ting.. for guder findes ikke, de er opfundet af folk der ikke vidste bedre.

efter at ha spist aftensmad med min bror og far, - så så jeg, at der på den station min bror arbejder for, var en religiøs artikel.. om drop ind dåb.. heh, - Som den ateist jeg er, skrev jeg så en kommentar om, at man først bør overveje, om man har en valid grund til at tro på folkekirkens budskab... at man gerne må skrive den til mig, hvis man ellers tør høre mit svar på, om det virkelig er en god grund. Jeg skrev også, om hvordan de mest af alt forsøger at sælge håb til naive.. de præster jeg har snakket med fra fredericia.. Men at det falder fra hinanden, og mest virker som bondefangeri, når man finder ud af, at der ikke er en god grund til det håb.. dvs, at man køber et lod til et spil, INGEN har kunne vise overhovedet findes.. hvor dumt er det ikke?! og når man finder ud af, at der ikke er en god grund til håbet, at man så i stedet burde besøge udmeldelse..

Heh, der var allerede en der ikke kunne lide min kommentar :) men vedkommende kom ikke med et svar på en god grund.. for det ved de godt, de fleste af dem, at de ikke kan...de tror, at tro er fint.. så derfor starter jeg med at vise, at det ikke er..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 4 chromebooks og bussen er publiceret 01/03-2024 16:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.