3 måneder, 21 dage siden

En lugt og en stank

Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
12 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg var lige i biffen med min bror. Han fortalte mig, at han havde lugtet den samme lugt som mor havde haft lige før hendes død.. hjemme hos ham, et par dage efter. Jeg tænker han var mærket af den psykisk, langt mere end mig. Jeg elsker min mor, men jeg kan distancere mig fra mine egne følelser, og tage et bredere syn.
Jeg håber, at jeg også oplever noget engang, hvis det findes spøgelser og mor stadig findes et sted.. så vil jeg klart finde hende, når jeg engang dør.. for at give hende et kram! Det er mit højeste ønske.

også turde hende den religiøse stadig ikke komme med en grund til at tro.. hun turde kun lægge en smiley ;) så jeg sagde det som det var.. at hun med sin smiley viser, at jeg har ret.. at de ikke har en god grund,.. når tro ikke er en god grund! og det er det ikke, fordi det er som at købe et lod i et spil..hvor INGEN har set at spillet findes, og der ikke er en eneste der kan komme med en god grund der viser, at spillet findes.

Det er selvfølgelig ikke fair :) hun ved ikke hvem hun er oppe i mod.. 20 år har jeg studeret dette emne, - jeg har adskillige tænkeres ord, der strømmer igennem mig når jeg skriver mine svar til folk. hvor folk for det meste ikke har brugt lang tid at tænke dybere over det. Endnu en grund til at jeg op i det her, - Jeg ser præster og andre religiøse som "scammere" der forsøger at narre og sælge deres løgne (verden over) til børn der ikke ved bedre, fordi de først er ved at lære verden at kende.. og andre naive mennesker, der måske står i en svær situation.. og som bliver præsenteret for dette svindelnummer. Der er designed til, at nogle folk kan beholde deres magt, og måske få penge for det.

nogle kan finde på at sige, - at jeg bare ikke har respekt for andres meninger :) jo da.. men jeg har ikke respekt for folk der svindler børn! og svage mennesker.. så de hænger fast i de eventyr religiøse forsøger at dådutte dem, MED ALT KRAFT! lige fra de går i skole.. eller når de i kirkeblade skriver, at man kan sende sine små børn til kirkesang..

Og min hobby tager jeg ikke penge for! Det gør jeg ganske gratis.. der er brug for os, folk der tager kampen op imod disse religiøse svindlere.. den tid hvor de fik et fripas er forbi!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En lugt og en stank er publiceret 01/03-2024 23:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.