Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
10. december –hvad nyt er der bag dagens låge. Det har været en frostklar dag med højt til himlen og solskin. Det var så stille udenfor, at det rungede mellem bygningerne, da jeg gik hjem igen inde fra naboen. Jeg havde en ærinde ind til dem ellers er det ikke fordi vi overrender hinanden – men vi kan fint snakke sammen og hjælpe hinanden, når der er behov.

Hurra. Jeg har fået mere energi, efter at jeg er begyndt at spise vitaminer. De giver en pift, så jeg overkommer mere og jeg får en naturlig træthed, så jeg bedre kan sove – så i aften bliver klokken ikke gammel, inden jeg trækker mig tilbage.

Dagen har været en hjemmedag, hvor jeg mest har opholdt mig i køkkenet. Jeg bagte franskbrød – i al beskedenhed smager de meget bedre, end dem vi plejer at købe og så breder der sig en himmelsk duft af bagværk, mens de står i ovnen. Jeg syltede også rødbeder i dag, for hvad er julen uden rødbeder – også de smager bedre, end dem man køber. Desuden har vi græskar, der skal syltes, men dem vil min mand sylte på lørdag, når jeg er på arbejde – så det får han lov til.
Jeg har ryddet op i skuffer og skabe med vort tøj. Efter at Jacob er flyttet hjemmefra, er der naturligvis blevet mere skabsplads og jeg har omrokeret. Derved har jeg fået plads til mit stof på nogle hylder oppe på 1. sal, så nu har jeg bedre overblik over, hvad jeg har og endnu bedre – hvad jeg ikke har.

Nu er det aften og vi har spist og vasket op. Jeg vil logge ned og så bevæge mig ind i stuen og sætte mig foran husets alter og lade hvilen falde over mig.
Læsere til min dagbog sender jeg en hilsen med håb om, at I har det godt. Pas på jer selv – ingen andre er nærmere til det og ha´ en god aften.

Hyggehejsa fra en mere energisk Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10. december. Mere energi. er publiceret 10/12-2003 18:54 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.