Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
9. december – i dag har jeg været på arbejde. Jeg er næsten lige kommet hjem og har fået en kop kaffe sammen med manden, der også havde tidligt fri i dag. Anne er smuttet med bus ind til byen, for at komme til drama. Hun tog så tidligt af sted, at hun kunne få handlet lidt inden. Nu sidder jeg så her og skriver, inden jeg skal ordne vasketøj og andre småting og måske finder jeg også tid til en lille lur. Maden skal jeg ikke tænke på – den tager min mand sig af i dag. Godt, at vi har arbejdsfordeling her i huset.

Solen skinner varm og stærk ind ad vinduet og lader mig slet ikke forstå, at det er jul om 14 dage. Endnu har vi ikke fået købt julegaver, men vi skal lige over Annes fødselsdag på fredag, inden vi rigtig begynder at tænke på jul. Sådan er det hvert år – men hvert år når vi det hele alligevel, så hvorfor ikke også i år. Men en hvid jul i år, tror jeg, at vi kan se langt efter. Mærkeligt, men vejret føles fuldstændig anderledes nu, end i barndomstiden. Jeg synes, at jeg kan mindes, at vi havde meget mere sne og kulde, end der i dag.

ZZZZZZZZZZ………………..

Nu sidder jeg her atter. Jeg besluttede at starte med en lur oppe i min seng, faldt i en tung søvn og var ret så svært at vække, da vi skulle spise. Jeg har haft brug for at sove – jeg var kommet i søvnunderskud – så heldigvis hørte jeg efter mig selv og tog ”middags”søvnen, som første prioritet. Det andet, som jeg havde sat mig for, får jeg nok ud af verden i morgen. I aften tager jeg i strikkeklub sammen med mine fire strikkeveninder – sidste gang inden jul. Hvordan det bliver efter nytår, må tiden vise. Min mand og jeg skal med på udvidet førstehjælpskursus og jeg har sagt ja til at være med til at spille dilettant, hvilket jeg glæder mig til.

Det blev vist en lidt kedelig dagbog, men sådanne er der vel også plads til – ellers skriv og brok jer.

Hyggehejsa fra en lidt-rundt-på-gulvet Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 9. december med solskinsvejr. er publiceret 09/12-2003 18:15 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.