8. december - kalkuner og brændte mandler.

Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
8. december – og atter ny låge åbnes. Hvad gemmer der sig så bag dagens låge? Der gemmer sig glæde, noget godt humør, gåpåmod, lidt selvmedlidenhed, lidt usikkerhed og en anelse håbløshed og en knivspids angst.. Det hele skal have lov at lagre, inden det efter et hurtigt opkog står og simrer til ingredienserne er møre. Derefter sies de seje og uspiselige stumper fra og tilbage er en portion ballast til at putte i rygsækken, som altid medbringes i livets skole.

En dejlig dag, som jeg har nydt herhjemme med at pusle og sysle i mit hus. Vandet blomster, støvsuget og vasket tøj og hygget mig med andre ting, som også skulle klares. Flyttet lidt om i stuen og ryddet op i mine gemmer. Kort sagt, så har jeg fået ordnet en masse og ærgrede mig samtidig over, at jeg ikke også havde tid til at komme lidt ud. Sådan dag løber så hurtig og den ene time er snart hurtigere til ende end den foregående. Da jeg var barn var der ualmindelig lang tid mellem to jul, mens det i dag er ca.14 dage mellem.

I eftermiddag var jeg af sted efter to kalkuner. Den ene til os selv og den anden til min bror og svigerinde. Begge kalkuner vejede 15 kg stykvis, så det var nogle kæmpe moppedrenge, som jeg slæbte hjem – på størrelse med mr. Bean´s kalkun. I tilgift fik jeg kaffe og en smøg og en god snak. Videre til en lækker gårdbutik, hvor der handles med forskellige frugter og grøntsager og lidt brugskunst.. Det er da også der, vi vil købe vort juletræ. Jeg købte æbler og hvidkål og lidt sødt til kaffen – nemlig brændte mandler, der er rigtig smovs.

I aften fik vi så besøg af min bror og svigerinde og niece. Min mand parterede kalkunerne og min svigerinde puttede i frostposer, mens jeg vimsede rundt, lavede kaffe, lunede æbleskiver, dækkede bord og snakkede med min bror. Anne havde besøg af sin veninde, som skulle med bussen ind til byen klokken halv ni, men hun var så heldig at få en lift, da familien kørte hjem igen.

Nu er det sengetid, kan jeg mærke. Jeg kan næsten ikke holde øjnene åbne, så derfor siger jeg GODNAT.

Hyggehejsa fra en mega-søvnig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 8. december - kalkuner og brændte mandler. er publiceret 08/12-2003 22:56 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.