12. december skrevet af fødselarens mor.

Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
12 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
12. december – fødselsdag i huset. Anne bliver 15 år, så det er just ikke små børn, vi har mere. Vi startede med hyggeligt morgenbord med gaver, flag og lys, inden Anne drog i skole.
I eftermiddag, da hun kom hjem sammen med en veninde, fik vi varm chokolade med boller til, som der jo står i fødselsdagssangen og til aften fik vi Annes livret lasagne med gulerodssalat. Jeg havde dækket fint middagsbord i stuen med dug, servietter og stearinlys, så der osede af hygge. Nu er hun smuttet en lille tur hen til sine venner og når hun kommer hjem, skal vi have is til aftenskaffen og så er den fødselsdag snart til ende.

Jeg husker tydeligt dagen, da Anne kom til verden. Nogle af de største oplevelser, jeg har haft, er naturligvis mine børns fødsler og så at blive mor til en lille pige knap seks år efter, at jeg havde fået drengen. Det var så dejligt med alt det lyserøde tøj, som vi fik forærende i barselsgave og som jeg selv købte. Tænk, at 15 år er gået. Jeg har skrevet dagbog i næsten alle disse år, så jeg kan gå tilbage i tiden og læse, hvad Anne har lavet af sjove ting og gale streger og jeg kan læse om hendes færden og oplevelser i en god barndomstid. Nu er barnet næsten borte og en ung kvinde begynder at titte frem med egne meninger, holdninger og selvstændighed. En ung pige, der så småt finder egne ben at stå på og snart drager ud i verden, hvor første stoppested er efterskolen. En ung pige, der må leve sit eget liv med handlinger og vise at være sig ansvarsbevidst om sin færden i livet. Lige som sin bror har fået at vide, ved hun, at hun til enhver tid kan komme hjem til os og dele sine glæder og sorger og vi vil hjælpe og støtte, så godt vi formår.

Ellers har Anne her på dagen, fået den glade nyhed at hun fik en lille fætter i går, så vi skal snart på barselsbesøg. Jeg har fået sendt nogle hængepartier af sted med posten og føler at den dårlige samvittighed fordamper op i luften - så dejligt, når det endeligt sker. Jeg har været ude og samle mos og fået lavet nogle fine små moskugler med fehår og perler til at dekorere med. Ja, jeg har nået en masse, men nåede slet ikke alt det, som jeg havde sat mig for.

Nu vil jeg ud og lave kaffe og finde isen frem og så går jeg til ro – har jeg lovet manden. I morgen bliver nemlig en ret hård dag for mit vedkommende.

Mine læsere – I ønskes en rigtig god weekend.

Hyggehejsa fra fødselarens Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 12. december skrevet af fødselarens mor. er publiceret 12/12-2003 21:52 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.