20 år siden

Tømmersnask

Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Fik mail af den gifte mand. Jeg har brug for én at sove ved siden af. Jeg har brug for kærlighed i dag. Hm...Min ven ha4r lige smsét han får så meget sex i denne weekend. Hm...måske er det dét jeg skal gå efter *GG* ikke al den melankolske tilstand.

Nå, her er svaret.......mine tanker.

*Qnuz*

~SommerFuglen~


*GS* sød drøm.....sød drøm.

Hvad jeg føler i en relation - er det samme. Sjovt. Du har det også sådan. At man giver sig hen.......uanset det er uforpligtende.

Job. Ja, jeg ved hvad du mener. Vil da gerne have en Alpha Romeo. Men livet er for kort til sure jobs. Jeg arbejder meget og der er stadig muligheder for udvikling dér. Job-tilbuddet der måske kommer, er interessant da det på sigt måske kunne gå hen og blive til min virksomhed. Derfor den er interessant. Ja.....så kan jeg skabe mit eget, som er min drøm. Det ultimative er en erotisk butik *GG* men det kan også gå hen og blive til noget helt tredie, som er videnskabeligt baseret. Gik ellers på uni og men nåede ikke BA. Skilsmissen var hård for mig - følelsesmæssigt, intellektuelt og økonomisk - og siden er lysten og nysgerrigheden forsvundet. Jeg har sagt at hvis jeg finder en rig mand, der synes jeg er så klog at han synes min hjerne går til spilde - og vil sponsorere mit liv - så vil jeg læse igen *G* For jeg var blandt eliten dengang. Men det var dén gang. I dag er jeg ligeglad. At tjene penge er det primære for mig. Skabe mig et økonomisk fundament, som giver noget tryghed for mig. Og dermed mine unger. Selvfølgelig har jeg valgt fra og til *S* derfor jeg er dér hvor jeg er. Det er et spændende miljø at være i.

Du-gifte-Mand, jeg er lidt ved siden af mig selv. Jeg vil slutte nu. Vi havde det rigtig sjovt igår - og vi fik så meget snaps (lidt), cognac, cigar, Irish Coffee og alle mulige og umulige drinks. Det blev en temmelig fuld ~SommerFuglen~ som ikke kan huske hvem af kollegerne, der kørte hende hjem *hæhæ* - jeg var ret træt, men jeg opførte mig pænt hele vejen.
Gør jeg indtil sengen nås...... *GGGG*

Tak for dit lange svar. Det er rigtig lækkert at læse. Dejlig langt. Vil nyde den igen senere *S*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tømmersnask er publiceret 21/12-2003 22:55 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.