Lillejuleaften og ny notesbog

Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 25 dage siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Selvom jeg sædvanligvis først gør 'status' over det forgangne år de sidste dage inden nytår, så fik en fyldt notesbog med dagbogsider mig til at tænke lidt over de sidste par måneder.

Når efteråret kommer og dagene bliver langsomt kortere, så må jeg kæmpe for at være det positive, glade menneske jeg ellers er. Vinteren anser jeg for at være en hård kamp for overlevelse - og det er måske i sig selv et problem, men jeg føler at med den rette portion stædighed, forberedelse og søvn, så går det bedre end året før. Om dette er rigtigt, har jeg svært ved at bedømme. Det er i år gået op for mig, at jeg normalt fortrænger så meget jeg kan om mit humør vinteren før og derfor har glemt hvordan det var når det bliver vinter igen. Det har jeg forsøgt at forhindre i år ved at skrive meget mere dagbog end jeg har gjort tidligere.
I år har jeg tillige allieret mig med en solterapi-lampe som jeg tilbringer minimum 30 min. foran hver dag. Jeg mener, at det hjælper... Et kig i de sidste 2 måneders dagbog viser, at det er gået ganske godt - indtil for en lille måned siden. Om det skyldes at dagen på dette tidspunkt kun var 8 timer lang eller om det var den chokerende oplevelse jeg var ude for på det tidspunkt, som slog mig ud af kurs. Jeg er ikke sikker, men tror nok mest på det sidste.

Uanset årsagen så er det uendeligt frustrende at se sin hverdag svinde ind til halv så mange aktive timer. Jeg har simpelthen ikke energi til at gøre alt det jeg gør om sommeren. Jeg orker ikke at tage trappen, jeg gider ikke at handle og nogle gange orker jeg bare ikke at stå op. Når man så kommer 'oven på' igen - så fatter man ikke hvad man lavede dernede og hvordan man kom derned. Jeg er dog holdt op med at have dårlig samvittighed over den tid jeg bruger på at være nede. Det har jeg forlængst lært at det gør bare det hele værre.

Nå nu sidder jeg så lillejuleaften og gør status og det hele lyder så trist, men i virkeligheden sidder jeg og nynner julesange og glæder mig som et lille barn til i morgen hvor jeg skal hygge med min familie, som jeg holder rigtig meget af og selvom jeg så skulle blive trist igen om det par dage, så kan jeg altid trøste mig med at dagene allerede er begyndt at blive længere igen.

Må det bliver en glædelig jul for alle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lillejuleaften og ny notesbog er publiceret 23/12-2003 23:05 af Johanna Mogensen (Johanna).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.