Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Så blev det også den 24 december i år. Det har ikke været med den samme iver man har set frem til julen i år. Her i min familie er vi alle klar over at idag bliver en hård dag. Vi ved godt at vi ikke kommer til at hygge os som de andre år, men mon ikke det bliver lidt hyggeligt alligevel???

Vi savner alle Erik og det bliver virkelig mærkeligt uden ham, men vi kan jo så på det lidt positive og det er jo selvfølgelig at vi har hinanden.

selvfølgelig gør det da ondt, men vi kan jo ikke sidde og græde hele dagen. Jeg tror på at vi efter vi har været på kirkegården idag kan holde julen i fred og ro, som Erik altid har ment vi skulle.

Mine tanker går idag til alle dem som har mistet en de har kær for nylig, og som måske ikke helt kan finde den rette stemning, ligesom min familie.
Jeg er dybt taknemmelig over at jeg kun har mistet en jeg holdt af her i år, da vi jo har stået foran at miste en mere fra familien. heldigvis kan læger i dag gøre meget, og min gudfar er frisk og frejdig igen oven på en nyeligt overstået bypass operation.

rigtig god jul til jer alle og et rigtig godt nytår.

Bettina

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget juleaften er publiceret 24/12-2003 10:15 af Bettina Andersen (mohia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.