20 år siden

Års første fridag

En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Min start på 2004 var 2½ times søvn og så på arbejde i 11 timer !! Der var bare kanon travlt og vi lå vandret i et forsøg på at følge med, det var først omkring kl. 9.00 at vi ikke havde flere hængepartier !! Heldigvis havde jeg ikke nogle der var videre dumme eller bøvlede. Der var kun en der ville diskutere om han måtte drikke øl i bilen eller ej. Men da jeg sagde til ham - at jeg ville ikke have ansvaret, hvis jeg af en eller anden grund måtte bremse hårdt op og han slog hans tænder ud pga. at han havde flasken for munden, kunne han godt forstå og accepterede !!
Fra midten af November og til nu har det ikke stået på andet end arbejde, juleræs og sove. Jeg er glad for at det er blevet hverdag igen. Det er det samme ræs hvert år og selv om jeg ved det, tager det pusten fra mig hver gang.

Det så i første omgang ud til at jeg havde fået en del af mit juleønske opfyldt !! Kort før jul fortalte min far at det så ud til at påhænget var på ud af hans liv.
Den lille af hundene havde haft fat i hendes taske og fundet hendes pung, som den var i gang med at bruge som tygge ben da min far opdagede det. Han havde selvfølgelig taget tasken og pungen fra den.. Men havde set da han samlede pungen op, at der var et billede af en af hendes drukvenner i den !! Det var prikken over i`et.. Han havde meddelt hende at hun kunne danse rundt om en ølkasse juleaften ;-) Min far havde haft mistanke om at det var et eller andet med den mand, men det havde hun nægtet. Men når hun havde et billede i pungen af ham, måtte han jo betyde et eller andet..
Jeg blev virkelig lettet og glad over at hun ikke skulle deltage juleaften, det sammen var min søster som stort set slet ikke kommer i min fars hus efter at påhænget er flyttet ind !!
I år var det mine børn der var hjemme juleaften sammen med min søster og svoger, svigermor og hendes ven og så min far !! Det blev en rigtig hyggelig aften. Desværre måtte min far gå kl. 20.30 pga. at han havde vagt, så han nåede ikke at få alle hans gaver.
Min " nye " svigerfar ( Som er Englænder ) har aldrig holdt en dansk jul og syndes at det var noget mærkelig noget at danse rundt om juletræet, men alt end lige morede han sig gevaldig. Jeg kunne godt mærke på ham 2 juledag hvor vi var 25 her til julefrokost, at nu var han træt !! Men det var der heller ikke noget at sige til. Han har ingen børn eller ret stor familie, og så komme ind i en hvor den mindste er 3 år og så der op efter. Det var ret hektisk.
Claus er mig taknemlig for at vi har fået den tradition med at samle familien 2 juledag op at køre. Da jeg mødte ham havde han ingen forbindelse med hans mor. Der havde været nogle gnidninger i forhold til ham og hans ex kone og så hende, jeg kunne tydelig mærke at han var ked af det, men samtidig også stædig. Men jeg fik ham overtalt til at skrive et julekort til hende, det var ikke forpligtende og så var det jo op til hende om hun ville tage imod.Det gjorde hun heldigvis !!
I mine øjne er hun et jordnær, varmt og klog kvinde, som ikke gør sig til mere end hun er modsat den anden svigermor !! Jeg holder utrolig meget af hende.

Et par dage før nytårsaften lykkes det påhænget at komme ind i huset igen, min far sagde da han fortalte det , at hans største problem var at han var at han for svag til at sige nej, og at det ikke af følelse missige grunde, for dem er der ingen af. Men ordet nej har altid været et fremmedord for ham !! Han har meddelt hende at hun snarrest skal finde sig en lejlighed.
En af juledagene kørte han med hendes søster. Hun havde direkte sagt til han, at han ikke skulle lukke hende inden for døren igen, det blev aldrig anderledes med hende. De havde prøvet at hjælpe hende i de sidste 22 år, men det havde ikke lykkes og at hun kun udnyttede ham !! Jeg tror at min far tog det til efterretning !!

Jeg vil i gang med at få slettet de sidste rester af julen og nytåret !! Julepynten bliver først pakket væk i dag ” Har simpelthen ikke haft tid eller overskud før ”. Og træet skal også ud !! Og så går den vilde rengøring ind, efter ungerne har løbet frem og tilbage med sko på nytårsaften.
Senere tager André og jeg nok ind og ser til hvordan det går med Michelle, og hendes male projekt af lejligheden.

Så det bliver en fridag som sædvanlig, fuld med gøremål ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Års første fridag er publiceret 02/01-2004 08:47 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.