En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Ja, så er det hverdag igen – og jeg har slet ikke skrevet dagbog siden juleaftensdag, det er da helt forfærdeligt, for der er virkelig sket så meget omkring mig, synes jeg….

Juleaften og juledag gik bare så fint på alle måder…
2. juledag var en flyde-ud-dag, som sluttede med at Peter og jeg kørte nordpå til hans sommerhus.
Da jeg stod op 3. juledags morgen, var jeg tung i kroppen og havde det underligt. Hen på dagen måtte jeg gå i seng med en omgang influenza, og her blev jeg så liggende et par dage, men Peter alene måtte deltage i alt det, vi skulle ha’ været fælles om. Vi kørte tilbage til Vejle, hvor jeg jo så kunne ligge på min egen sofa et par dage. Nytårsaften var jeg heldigvis næsten frisk igen..
Det er lidt underligt, som ens verden snævres ind, når man bli’r syg… Pludselig er det næsten udelukkende ens egen krop og forskellige reaktioner, der betyder noget, alt andet er lukket ude fra tankerne, mens man ligger der i febertågerne…, nå men heldigvis er jeg da dukket op derfra igen..!

Vi havde Benthe’s kæreste, Jesper, med herned fra det nordjyske – selvfølgelig til størst glæde for hende..! De var så ude at spise hos os aftenen før nytår – det var bare dejligt. Jeg bli’r altid glad, når nogen af mine børn har lyst til at besøge mig, og heldigvis sker det rigtig tit..!!

Lene er begyndt at gå på UEC i Kolding på frisør-linien. Det bli’r spændende at følge hende der, mens hun finder ud af, om det nu også er det rigtige fag, hun har valgt. Samtidig er hun gået i gang med om ommøblere sit værelse hos mig, så det bliver mere brugbart for hende. Det vil sikkert medføre, at vi må indrette en lille hygge-krog på gangen ovenpå med fjernsyn, sofa m.v., der er simpelt hen ikke plads til det hele på Lenes lille værelse, hvis der også skal være lidt plads til at trives… Det kan så forhåbentlig igen medføre, at det efterhånden lykkes at få sat hele over-etagen i stand, også soveværelset, og det har jeg ønsket mig længe

Ellers er der jo bare KOLDT og vinter overalt…. I mit lille hus betyder det, at der skal smides træ på fyret hele tiden og så lige igen. I nat valgte jeg at sove på sofaen i min stue, fordi der simpelthen var så koldt ovenpå – samtidig forekom sengen mig enorm stor og tom, nu hvor Peter er taget tilbage til hverdagen i Nordjylland. Selv om der var dejlig lunt, da jeg lagde mig til at sove, var der kun 17 gr. da jeg vågnede i morges, så når jeg kommer hjem i eftermiddag, er der vel kun 10 tilbage…. og SÅ skal der smides træ på fyret i en vis fart..! Heldigvis er mit hus hurtigt at varme op, så det går jo… men KOLDT er det altså, og jeg glæder mig enormt til foråret melder sin ankomst.

Nytårsaftensdag var der jo for øvrigt et smukt, smukt vejr – høj og klar luft, solskin, og rim på træer og buske. Peter og jeg kørte en tur ud til Trelde Næs, hvor vi travede runde en times tid med Pongo… På et tidspunkt fandt jeg en bænk lige midt i solen, og hvor var det dog pragtfuldt bare at sidde der og lade solen varme og fylde kroppen med ny energi

Det er vist det, jeg længes mest efter lige nu, tror jeg – sol, varme og energi..!!!


Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kulde..... er publiceret 06/01-2004 11:54 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.