Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Ja så er jeg her igen, jeg bruger jo udelukkende denne dagbog til at skrive mine negative problemer ned, når andre ikke gider at høre på mig.

Ang. mit teaterstykkke så gik det fint, og børnene morede sig.... og vi var lykkelige for at det var overstået men nu venter så vores drama eksamen ligge om hjørnet, men det går nok... håber jeg!!!!

Men der er sket meget siden sidst, mine kæreste og jeg er ved at flytte til vores første nye hjem... en 3- værelses lejlighed i en middelstor by.
I det sidste halve år har jeg boet hos mine svigerforældre, hvilket har skabt en del store problemer.
Jeg har ingen problemer med mine svigerforældre tværtimod. Men har haft problemer med 2 af mine svigerinder charlotte og line ( det er ikke de rigtige navne) Line er forlovet med nmin kærestes storebror Jesper og Charlotte er storesøster til min kæreste.
Line og Charlotte er perleveninder men allerede fra første gang jeg mødte Line ønskede hun mig ikke ind i familien, hun var bange for at jeg ville stjæle hendes plads som den ''gode svigerdatter''.
Dette har jeg kæmpet meget med og har prøvet at snakke med hende men selvom vi har haft vores skænderier, har jeg altid kommet tilbage og givet hende en undskylning. Jeg har også flere gange bedt hende om, vi ikke skulle starte på en frisk men det ville hun åbenbart heller ikke. Og nu ja er problemerne bare blevet større og jeg kan ikke engang snakke med hende mere selvom det vores sidste slagsmål var en misforeståelse, for jeg var ikke engang indblandet i det, det var min kæreste og hendes slagsmål, men hvem skal bøde for det? det skal jeg jo selvfølgelig! Og nu kan jeg ikke engang holde u at sidde med mere ved spisebordet, for hun nedstirrer mig og vil ikke engang mægle et ord til mig. luften imellem hende og mig er kold for hun kan ikke fordrage synet af mig, at hun så er gravid gør det ikke meget bedre. Hele familien er på min side men de kan ikke snakke hende til fornuft og ja hun ter sig som en på 12 år, hun smækker med døre og har fornylig smadret 4 rødvinsglas i vore barskab, bare fordi hun skulle smække med vores dør. Og jo vores dør er mishandlet og ødelagt,den kan lige med nød og næppe lukkes.
Så lige nu er jeg i temmeligt dårlig humør og ingenting vil lykkes.
Så nu glæder jeg mig til at flytte, det er nok det eneste lyspunkt lige nu. Som en klog mand sagde engang '' Problemer er ligesom en opgave, den skal bare løses. Denne opgave er på nuværende tidspunkt ikke til at løse, og det irreter mig noget så grusomt.

Men nu vil jeg sætte et stort smil på og sætte mig ned til min kæreste for at se en god film.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den elskede svigerinde er publiceret 09/02-2004 20:36 af Malene Louise Timmermann (Malene louise).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.