Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Jaa der er jo sket meget siden jeg sidst skrev, jmen det er sket idag er mldest talt forfærdeligt.
mange mennesker mener jo at skænderier ikke er noget særligt især når det foregår imellem 2 mennesker som ikke kender hinanden særlig godt.
men det som udløste skænderiet er dobbeltmoral, en ting som jeg ikke kan snuppe. Som skrevet går jeg på HF, en klasse som jeg skal være i det næste årstid.
vi har drama som vi skal op i tiel eksamen her til sommer.
I morgen har vi premiere på et børnestykke som skal opvises for 60 børn i alderen 3-6.
VI har haft problemer med stykket lige fra start og det gjorde det jo heller ikke bedre at jeg lå med vintersyge og migræne de 3 første gange.
Vores hovedperson i stykket mente at man sagtens kunne tage i skole selvom man var syg, det prøvede jeg jo at forklare hende at det kunne jeg ikke for migræne er slemt meget slemt.
Det var også helt fint indtil i onsdag for en uge siden.
vi havde aftalt øvedag, jeg havde taget fri fra et personalemøde og hun altså hovedpersonen aflyste dette, det var vigtigere for hende at købe tøj sammen med en veninde!
vi bestemte så at lørdag den 13-12 skulle vi øve fra kl 10-20. hovedpersonen kom en time for sent og ikke en unskyldning eller en forklaring kom. tilmed skred hun kl 14 for hendes mor var kommet for at hente hende og hun ville hjem.
jeg og de andre i gruppen blev mere end gal, men havde lige afsat en hel lørdag og så blev det ikke til noget alligevel. Vi andre blev tilbage og satte scenen op og fandt musik.
Bagefter tog jeg i byen for at finde en cd med lydeffekter på, den kune ikke findes og jeg brugte hele min weekend på at downloade fra nettet.
Idag mødte jeg så op i skole og det hele kørte på skinner jeg fik 8 i min tyske stil og var glad lige indtil 4 modul.
hovedpersonen kritsere vores scene, lavede om på den og vi begyndte at øve.
alle var sure og der blev visket i krogene men ingen turde sige sin mening, vi havde jo trods alt en premiere som skulle opføres i morgen med højt humør!
kl 16 skred hovedpersonen, nu var det julegaver og hendes lillebror som var vigtigere. Jeg gik fuldstændig kold, da hun beklagede sig over at vores dramalærer havde bedt hende om at blive og at vores lærer ikke fandt det særlig smart at hun forlod os andre.
Udover dette brokkede hun sig over at vi andre ikke tog det særlig seriøst fordi vi grinede hele tiden, 20 minutter efter vores lille skænderi sad hun selv nok så flot og grinede hvergang når jeg gik på scenen, hun ødelagede min replikker og gjorde alt hvad hun kunne for at sabortere det hele for os andre.
Selvølgelig kunnne hun ikke sin rolle idag og missede en scene og gentog de samme replikker om og om igen, tilsidst ville hun havde at selve manuskrifet skulle ligge på bordet ved den scene, altså ''morgenbordsscenen'' hun ike kunne! Hun samlede sine ting sammen og gik fordi hun blev sur over at hun ikke kunne få sin vilje. Hendes sidste replik var inden hun gik '' så skiver jeg bare mine replikker på hånden og desuden er jeg fuldstændig ligeglad med dette her åndsvage stykke''
Hun er simpelthen ligeglad med at der i aften sidder 60 børn og glæder sig til i morgen.
vi har så aftalt i gruppen at vi tager det op med hende på et tidspunkt, men hvis jeg ikke tager meget fejl så bliver det ikke gjort, og så vil jeg for hovedpersonen være en '' dum møgkælling'' resten af året fordi jeg skældte hende ud.
bagtale kan folk finde ud af men konfontere dem med sandheden er noget folk bare aldig lærer for de bliver i stand til at indse at sandheder bedre end bagtaleri!!!!!!!
Jeg var tæt på at miste mit arbejde for jeg har bedt om fri så mange gange i forbindelse med dette teaterstykke, men det er en konsekvens ved at være så sød og naiv overfor sine
'' såkaldte'' klassekammerater.
Men nu vil jeg pakkee mine ting til i morgen og så vil jeg gå i seng efter en '' dejlig'' dag og håbe på at min nieche og alle de andre 59 børn får en dejlig dag i morgen og det hele fungerer som det skal uden problemer og skænderier, jag må bare holde mig i skindet!
Godnat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Egoisme og Dobbeltmoral er publiceret 15/12-2003 21:21 af Malene Louise Timmermann (Malene louise).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.