20 år siden

Fysisk og psykisk træt

Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg føler mig middeltalt fuldstændig udkørt, som om en damptumbler har sat sine tydelige mærker efter at have kørt frem og tilbage over mig i et forsøg på at jævne underlaget ud !!

Jeg fik afleveret min søn nede ved hans far i går, så weekenden skulle været fredet for bekymringer, men det er den selvfølgelig ikke. Turen der ned gik rigtig godt, jeg havde lagt vægt på at han kom der ned inden at vi skulle have drengene her, og først kommer hjem efter at de er taget af sted i morgen. Vi sad og snakkede under hele turen der ned, som tager ca. 1½ time, han sad og tegnede og fortalte om stedet hvor han bor, om situationer og hverdags ting, alt sammen positive ting, som jeg ikke kunne forholde mig til, når han havde givet udtryk for at han var ked af at være der. Jeg prøvede indimellem at fiske efter det negative, for at få en forståelse af hvad der havde gået galt, hvorfor at han var så ked af det !!
Jeg har fundet ud af, at hans handling bunder i at han regnede med at han blev smidt ud der fra, at det det var så grov at de ikke magtede ham mere, så selv om at han er handicappet, er han udspekuleret nok. Jeg prøvede endnu en gang at forklare ham, at grunden til at han ikke kunne bo hjemme er, at han enten er for god eller for dårlig til de tilbud kommunen kan tilbyde ham, og at han skulle regne med, at hvis han skal bo et andet sted, ville de andre muligvis værre dårligere stillet end ham.
Jeg fandt også ud af at det gik ham på, at han er en af de bedre fungere på stedet, han kan bla læse og skrive, ikke alders svarende, men til husbehov som man kan kalde det, han har et normalt ordforråd og er på mange måder normalt fugerne, men rammerne omkring ham skal være MEGET firkantet og struktureret, så bare det at skulle skifte fra skole, fritid og så hjem da han boede her, kunne skabe en masse problemer. Og så har han store sociale problemer i forhold til at være sammen med andre, hvor der ofte opstår konflikter som han ikke forstår. Men jeg ved at de arbejder på at få en ny beboer der til, der er bedre fugerne, og mere på niveau med min søn.
Stedet har givet ham en længere line i forhold til de andre, de har givet ham mere ansvar !! Han bor på en gård, som min daværende sagsbehandler omtale som Noahs ark. vi prøvede i går at tælle hvor mange forskellige dyr de har, og kom frem til 19 stk. og det er ikke bare en, men mange af hver slags. Det var også derfor at jeg var så chokeret, da det tidligere var kommet frem, at han skulle have slået nogle kaniner ihjel, for han elsker simpelthen de dyr og er pavestolt når vi er der nede, hvor han tegner og fortæller om hvem der har født unger siden at vi var der sidst.. De bruger dyrene til arbejdet sammen med børnene, det syndes jeg simpelthen er genitalt.. Det er nemmere at få en god snak imens at man foldere grisene, end ved at sidde face to face !!
Jeg har en mistanke om, at han muligvis at jaloux på en af de andre beboere.. En af stedets døtre er ansat, og hende er han knyttet meget til, men ” ham den nye ” kræver åbenbart meget opmærksomhed, så hun har været meget sammen med ham siden at han kom. Jeg prøvede at forklare ham, at det kunne være at han måske havde det svært, og havde brug for at få noget mere hjælp - Nej det havde han i hvert fald ikke, var hans rektion. Jeg prøvede at vende situationen om, med de problemer min søn havde da han startede der og som er blevet meget bedre, for selv om at han selv er handicappet, er han utrolig god til at tage hensyn til dem der er dårligere stillet end ham selv, også selv om at han bander dem langt væk engang imellem.
En af Claus´s arbejdes kollegaer bor i den samme by som min søn, og har spurt Claus om min søn muligvis var intreseret i at få en skildpadde til stedets samling, det skulle vi selvfølgelig spørge om først .. Jeg fortalte min søn om tilbudet, hvorpå at han straks reagerede med at ville have skrevet stedets tlf. nummer ned, så han kunne ringe når vi kom ned til hans far. Som sagt så gjort, og selvfølgelig måtte han det, men det krævede jo at han kom tilbage.. Han kom glæde strålerne ud og fortalte hans far og mig at det var bare i orden, så nu må vi se om han stadig har den samme mening når han kommer her hjem i morgen.
Jeg ringede ned til hans far fredag morgen, for at være sikker på at vi havde den samme mening og holdning til tingene, og det har vi heldigvis.

Jeg har været på arbejde i dag og tager også af sted i morgen. Må hellere benytte mig af at få tjent nogle penge inden at han kommer hjem igen, selv om at det ikke er lysten der driver værket. Jeg holder fri indtil at vi finder en løsning, han skal under inden omstændigheder være alene, det tør jeg ikke.

Vi skal se Harry potter 2 ” igen ” her i aften. Claus´s drenge skal ikke vide hvordan tingene hænger sammen, i hver tilfald ikke endnu.. Så som en debat der har kørt om masker, vil jeg den glade på i aften !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fysisk og psykisk træt er publiceret 06/03-2004 19:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.