20 år siden

Forårs-sol

Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 25 dage siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
2 timer, 27 minutter siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg har lige været en tur i kantinen, hvor man undervejs passerer en lang glas-gangbro – og hold da op, hvor var det skønt at mærke solen, mens jeg gik der. Jeg havde næsten lyst til bare at stå stille og lade solen gennemvarme min krop.. Hvor skal foråret altså være velkomment..!

Derefter ringede jeg hjem til Peter for at høre, om han havde opdaget, at det faktisk er en dejlig dag – men næææ, han SOV da, det store snorketræ…!!! Jeg er lige ved at tro, at han har vendt op og ned på dag og nat i denne tid…, men jeg skal ikke beklage mig, det har jeg selv en ret stor tendens til at gøre, når jeg ferie el.l. så jeg kan tillade mig det.. Vi er vist B-mennesker begge to, Peter og jeg…, og så kan man da kun ha’ fuld forståelse for hinanden, ikke..? Så hans betænkeligheder i dagbogen med at ha’ forladt mig i nat, kan han godt smide langt, langt væk..!

Som Peter også nævnte i hans dagbog, var vi i Århus i mandags, så jeg kunne få indfriet det gavekort, jeg fik af ham i julegave til behandling hos Dott. Det var en rigtig god oplevelse at få den behandling – jeg er vist yderst modtagelig for behandlinger i det hele taget, tror jeg. I hvert fald havde det den effekt på mig, at mit humør kom ud at køre i rutchebane resten af dagen, og det er jo simpelt hen fordi en sådan massage, løsner de følelsesmæssige bindinger, der sidder i musklerne. Vi gør det jo alle sammen – gemmer følelser væk, som vi ikke umiddelbart vil anerkende og forholde os til, og det kan da både være store og små oplevelser, som vi lagrer i kroppen på den måde. Det er jo netop det, jeg selv arbejder med, når der ligger klienter på min egen briks, så jeg må da sige, at det er både ”sundt” og dejligt selv at opleve effekten engang imellem.. Hmmm måske syntes Peter, det var knapt så dejligt, mine udbrud gik vist lidt ud over ham, men jeg tror, han har overlevet…)))

Jeg har også haft en lang tlf.snak med Irene her i formiddag om det kommende bryllup. Hun er så glad og dejlig at snakke med, og jeg kan ikke andet end at nyde hendes glæde og selv køre med på vognen… det er jo bare herligt..! Hun spurgte mig, om jeg også vil binde hendes brudebuket, som jeg gjorde ved det sidste bryllup i familien – og selvfølgelig vil jeg da det, hellere end gerne – nu har jeg jo øvelsen..!!

Tjaaa, Peter skriver jo meget mere dagbog lige pt end jeg, så jeg kan jo næsten ikke fortælle ret meget nyt – ikke engang, at vi har planlagt en uges sommerferie i Norge, det har han jo også sladret om..)) Det er nu altså en rar tanke, at der ligger sådan en uge og venter på os derude i fremtiden – for mig er det vist sådan, at én gang Norge, altid Norge. Da vi planlagde det, kunne jeg mærke, at jeg slet ikke kunne håndtere tanker om at tilbringe ferien andre steder i verden – for mig er Norge en lise for både krop og sjæl, og hvor er jeg dog både glad og taknemmelig over, at Peter gider at følge mig derop, så nu er det bare spændende, om hans børn bliver lige så begejstrede for det. Vi kunne godt ha’ plads til 2-3 af mine børn/svigerbørn også i det hus, vi har lejet, men jeg ved endnu ikke, om der er nogen, som har lyst at tage imod tilbuddet – det vil vise sig..!

Nååå, videre her med dagens arbejde – jeg skal jo være færdig, så jeg kan komme ud i forårssolen..... og hjem til Peter!!!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forårs-sol er publiceret 17/03-2004 12:14 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.