Så godt, som var det mig selv det skete for!

Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 23 dage siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære dagbog.

Ja, så blev det mandag igen. Jeg er efterhånden blev ret god til det der emd at skrive om mandagen.. Nå, ja.. det er vel bedre end slet ikke.

Weekenden er gået ret hurtigt forbi. Jeg havde store planer om at jeg skulle nå en hel masse. Det blev ikke til helt så meget, men alligevel en del.

Fredag fik jeg lavet min erhvervsøkonomi aflevering, som skal afleveres her på fredag. Så der er jeg lidt foran.. dejligt.
Jeg fik også lavet noget af den fremlæggelse også i EØ, jeg skal fremlægge på fredag.

Lørdag var jeg lidt effektiv i huset.. Fik støvet af og støvsuget.. juhuu.. spændende! Men det skal jo gøres.. Og kæresten har ikke rigtig haft tid.

Jeg var også lige et smut ovre i min svogers gamle lejlighed. Han er flyttet i denne weekend. Jeg hjalp min svigermor med at gøre rent derovre.. puha, det trængte.
Og min kæreste har hjulet ham med at samle nogle af hans nye møbler.. Og skal også over og sætte hans lamper op og sådan.
Han er den type (min svoger) at han har 10 tommerfingre og så GIDER han heller ikke.. Så min svigermor og svigerfar har følt det som om det var DEM der var i gang med at flytte.

Søndag fik jeg en kanon nyhed. Ved ikke helt om jeg kan skrive den her, men mon ikke det går hvis jeg ikke nævner navne..
Min veninde skal giftes!!!!!!!!!! JUBIII.. Jeg er så glad på hendes vegne, så det havde næsten ikke været bedre om det var mig selv der skulle giftes.
Hun er den type, hvor man tænker.. KAN hun gå mere igennem.. Kanon dejlig person, men verden har bare været grum ved hende.
Nu har hun endelig mødt en sød fyr, som bare passer til hende og som er sød ved hendes barn. Hun har brug for en der kan om ikke tøjle hende, så i hvert fald lidt.. uden at hun mister hendes dejlige personlighed.. Og det er lykkedes hende at finde denne person. De har været sammen i noget over et år og igår friede han altså til hende.. EJ, hvor er det fedt. De skal giftes en gang til sommer.

Jeg VED kommer til at tudbrøle i kirken. For jeg skal helt sikkert med i kirken og overdænge dem med ris.. Så må kæresten tage billeder, for jeg kan helt sikkert ikke.. *vræææl*

De ved endnu ikke hvor stort det bliver (klart, det er jo også kun lige sket..) så hvor meget (hvor mange gæster) der bliver råd til, vides ikke endnu. Det er også helt okay.. Blot vi kan få lov at være med til at fejre dem i kirken, så er jeg glad.

Kæresten fik skumle planer for, tror jeg.. I hvert fald så er vores vielse i fremtiden, nok tættere på end før. Han snakkede i hvert fald om at vi skulle begynde at spare op til det, når vi var vel "landet" i Odense til sommer.
Vi vil ikke sætte os i gæld for at holde bryllup, men vi vil til gengæld heller ikke gå på kompromis.. Skal kun giftes én gang.. og så skal det gøres ordentligt..

Måske det virkelig ender med at vi bliver gift som det er spået i nummerologien.. Ikke fordi jeg umiddelbart tror på det, men måske alligevel..
I hvert fald siger det ifølge mine tal, at vi skal giftes 11/08-2006.. det er vist en fredag.. Hmm..
Ej, nu må vi se.. Kan i hvert fald ikke lade være med at drømme lidt, nu vores venner går i de tanker.

Jeg vil smutte igen.. Til alle læsere, I må have en god mandag og en god uge..

Mismismiav

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så godt, som var det mig selv det skete for! er publiceret 29/03-2004 11:20 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.