Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Så har vi 1. april. Ufatteligt hvor tiden bliver af. Foråret er på vej – jeg sidder her med døren åben ud i udestuen. Solen varmer fra sin himmel, men samtidig larmer det vildt, når stormen får fat i træværket. Det er underordnet, når bare solen giver lys og varme.

Så har jeg været i fleksjob en måned og jeg er så småt ved at finde mine ben. Jeg trives med mit job og jeg synes, at det er SÅ dejligt at gå hjem klokken er tolv. Herhjemme har jeg så en dejlig lang eftermiddag. I denne tid er jeg bare så ufattelig doven, men jeg giver den nye medicin skylden. Jeg skal lige vænne mig til den.
I eftermiddag har jeg fået en lille middagssøvn, hygget mig sammen med Anne, der humper rundt med en forstuvet ankel og været ved at sy. Jeg er ved at sy festtøjet, som jeg skal have på til naboens 60 års fødselsdagsfest skærtorsdag. Jeg syr nederdel, top og cardigan og det tegner sig til at blive smart og elegant, så jeg er godt tilfreds.

Jeg skal også videre i min indsamling til naboens gave. Her, hvor jeg bor, er vi i bydelaug. Når vi så bliver inviteret til en fest, får nærmeste nabo en liste over, hvem der inviteret med og vedkommende er så rundt og samle ind. Jeg mangler ikke så mange steder mere – heldigvis – Det er en større opgave, for nogen steder går jeg forgæves. Så er der ingen hjemme eller så har de ingen penge eller også har de afleveret penge andetsteds. Heldigvis har jeg stadig nogle dage at samle ind. Og gaven er nem – han ønsker sig penge, så jeg skal bare en tur i banken og have lavet en gavecheck.

Ih, hvor jeg glæder mig. I morgen aften skal dilettantholdet have en lille afslutningsfest. Alle, aktører, instruktør, sufflør, sminkør, scenemester og påhæng er inviteret. Hverken min mand eller naboens mand har særlig lyst at komme med, så vi tager selv af sted. Aftenforestillingen blev optaget på video og det skal vi se – det bliver sjovt at se. Jeg mener, vi har jo ikke rigtigt set vores stykke. Vi skal have noget mad og noget drikkelse og jeg kunne ikke dy mig. En´ af de andre piger og jeg har gjort os i en sang, som vi skal synge. Ellers en masse hyggesnak og grin og fjas.

Kvalmen er ved at fortage sig nu, så jeg må nok hellere komme i køkkenet og få lavet aftensmad. Min mand bryder sig ikke særlig meget om menuen i aften, så jeg har fået køkkentjansen.

Jeg håber, at mine læsere har det godt og må få en dejlig aften uden alt for mange aprilsnarre.

Hyggehejsa fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aprilsnar - nej, ikke her. er publiceret 01/04-2004 17:30 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.