20 år siden

En virtuel buket

Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Var hvad jeg fik i en mail fra 2 af min søsters veninder.. De takkede mig atter for min indsats ved min søster og svogers polterabend, og syndes at det havde været en rigtig hyggelig dag.
Jeg er bare glad for at det lykkes mig at skabe en hyggelig stemning og slet ikke forberedt på at der var nogen der ville værdsætte det på den måde. Men igen… Jeg er ikke god til at tage imod…

André har haft det meget skidt natten mellem tirsdag og onsdag. Han havde krybet sammen og fortalt konen på stedet, at ” manden ” ville have ham til at slå nogle af husets dyr ihjel. Han havde grædt og været meget ulykkelig. Hun havde så valgt at sove i et værelse ved siden af hans, for at give ham den tryghed, at han kunne kalde på hende, hvis han havde behov for det. Heldigvis sov han natten igennem..
Dagen efter havde hun ringet og rykket for det næste møde med lægen, så den 21/4 skal vi af sted igen. Jeg troede faktisk, at de ville snakke med ham uden vores tilstedeværelse. Men det får jeg nok en forklaring på den dag..
Hans sindstilstand fylder meget i mig lige nu.. Jeg har det rigtig skidt med at han har det sådan. Men det der gør mest ondt er faktisk, at jeg ikke bare sådan lige kan tage ham ind til mig, give ham et knus og trøste ham. Hans smerte gør også ondt på mig, den skær ind i hjertet som en kniv. Men jeg kan ikke gøre ret meget andet, end og vente på et resultat fra lægerne. Og så håbe på at de kan gøre livet lettere for ham.

Jeg har haft travl de sidste par dage. Folk har fået penge… Det er utrolig og samtid sørgelig, at det er så mærkbart. Jeg har ikke tal på hvor mange jeg har kørt med, som lige skulle forbi en tank eller købmand for at købe øl. Eller dem som man kører til banken, venter og så videre til et værtshus, for at hente dem nogle timer senere og køre dem videre til den næste..
Jeg har virkelig lært og set bagsiden af samfundet. Alle dem som folk går en stor bue uden om, eller kikker skævt til, er en del af min hverdag. De har alle deres triste historie at kunne berette, og indimellem kan jeg ikke fortænke dem i at det er gået skævt..
Her kommer dobbeltmoralen lige lidt ind… Bare det ikke bliver en del af min hverdag ( påhænget ) .

Jeg vil se at få lagt lidt fra dagen. Claus er på Golfbanen med den mellemste af hans drenge. Han skal starte på et begynderhold i dag…Jeg får nok et detaljeret refereret i weekenden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En virtuel buket er publiceret 01/04-2004 17:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.