20 år siden

Så sidder jeg her igen.

Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 3 dage siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Engang var tanken om at stå op kl. 5.00 på en fridag fuldstændig utænkelig. I dag nyder jeg det faktisk, specielt hvis jeg er hjemme og alene.

Vi har haft Claus´s drenge og André hjemme i denne weekend, så der har været liv, meget endda.
Jeg vil bestemt ikke gøre mine børn bedre end de er, men de to mindste af Claus´s drenge kan virkelig give en grå hår for tiden. Men det er ikke kun mig der har det sådan. Claus kan også hive sig selv i håret engang imellem, men jeg syndes at vi er gode til at tale om det, og være enige om hvordan vi skal takle det… Men hold da op, hvor kan en weekend være lang, når de rigtig skal udøve deres søskende kærlighed. Drengene kommer igen på onsdag og bliver til lørdag.

Vi havde en snak med André i fredags. Hvor vi tilbyd ham at sove hos mig eller i et tilstødende værelse, men det afslog han. Vi gjorde så meget ud af at fortælle ham at det var okay at han kom og vækkede os hvis han var bange eller utryk, og at vi var der for at hjælpe og passe på ham.
Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler ikke at han ønsker at åbne sig i samme grad over for os, som han har gjort over for konen på stedet mht. manden og stemmerne. Men jeg har valgt ikke at presse og spørge for meget ind til det, og lade ham komme af sig selv.
Efter at jeg havde afleveret ham i går, havde han fortalt konen på stedet, at manden havde været der flere gange i den her weekend, og at han havde oplevet at han havde sparket ham i hovedet.. Jeg mener at det var lørdag morgen, hvor han havde klaget over smerter i nakken, men det havde jeg forbundet med at han havde sovet dårlig.
Søndag morgen kom den mindste af drengene skrækslagen hen til mig og fortalte, at der lå en masse blod ude på badeværelses gulvet, hvorefter at jeg ilede der ud og fandt en hel plamage af blod. Jeg gik derefter ind til André der på det tidspunkt var sovende. Jeg kikkede hans arme og krop efter for blod, men fandt ikke noget.
Senere spurte jeg André om det var noget han kendte til, hvortil han svarede, at han havde kradset hul på en af de sår han har på foden.. Han har altid kradset hul på sår eller rifter, men jeg har aldrig oplevet at det har efter ladt så meget blod.

Stedet og jeg er begyndt at maile sammen, fortælle om begivenheder der kan have betydning af hans behandling. De vil kontakte lægen igen i dag pga. at han havde fortalt at ” manden ” havde sagt, at han atter skulle slå et af dyrene ihjel. Jeg har her til morgen givet min accept til, at han må komme under medicinsk behandling !!

Jeg snakkede kort med Michelle her til morgen, inden hun skulle i skole. André havde fortalt hende om ” manden havde sparket ham ”. Vi aftalte at vi fremover skulle fortælle hinanden hvis der kom sådanne meldinger, eller hvis der skete andet. Hun gav udtryk for at hun havde det svært med, hvordan hun skulle takle de problemstillinger der var omkring ham. Jeg vil snakke med lægen om en evt. samtale med familien, så vi alle får en større indsigt i hvordan vi skal handle og takle de ting der sker.

Jeg har fri i dag. Taxaen og jeg har været til service ;-) Jeg har været til frisør, så nu kan jeg gå og være irriteret på min eget spejlbillede den næste uges tid.. Tidspunktet passer fint mht. til at mine krøller sidder okay til min søsters bryllup.

I fredags fik jeg sagt til min far, at jeg ikke kommer ind i huset før påhænget ikke er der mere, han svarede med overraskelse i stemmen – Jamen hvorfor da ikke det. Jeg fik fortalt ham hvorfor, og hvad det gjorde ved mig at se ham og hans omgivelser på den måde. Det virkede han uforstående over for, og sagde at selv om at hun var væk, ville hun stadig komme og besøge ham og hundene.. Jamen så kommer jeg bare ikke mere.. Jeg fik et - hmm nå, som er hans sædvanlige svar, når han ikke ved hvad han skal svare eller forholde sig til noget.

Jeg vil til at være ( lidt ) aktiv.. Det er jo min fridag ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så sidder jeg her igen. er publiceret 05/04-2004 12:27 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.