Ring the bells that still...
Bastian
10 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
6 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
12 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
Pause
Hanna Fink (...
8 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
5 år siden
Dræbende og livgivende
Bjørn Langki...
4 måneder, 28 dage siden
Svampe.
Ruth Christe...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Kaffe, Kaffe, Kaffe 3-4 kander om dagen er ikke noget problem, men så alligevel. Måske er det derfor at jeg er begyndt at sove dårlig. Jeg har drukket kaffe i mange år og det har aldrig været noget problem, andet end at min tyktarm ikke har været så glad for det.
Jeg har aldrig haft problemer med at falde i søvn, selv om at jeg har drukket kaffe sent om aftenen.. Så nu vil/skal jeg på nedtrapning.. Hmm

Vi skulle have haft de 2 to ” små ” af Claus´s drenge i disse dage, men den mindste sendte en sms om at han var syg.. Vi har en stærk mistanke til hvad han fejler. Mormor og bedstefar kommer på besøg fra Sjælland, og de skal bla til Tyskland.. Jeg håber ikke at det forholder sig sådan. At han lyver for at blive hjemme, for så bliver jeg rent ud sagt tosset. Hvis han gerne ville blive hjemme pga at de kom, kunne han bare have sagt det. Men det er ikke let når deres mor har lært dem ” Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af ”. At hun lever efter den motto, kan kun give hende selv bagslag, men hun skal ikke lære sine børn det. De har et par gange brugt det ordvalg her i huset, hvor på at jeg har reageret med det samme og sagt at det vil jeg bare ikke høre, det er mangel på moral at sige sådan.
Jeg ved godt, at jeg kritisere deres mor indirekte ved at sige sådan, Men jeg har også en grænse som de må acceptere..

Det har været karl Peter kedelig på arbejde i dag, men jeg fik den da redet med en sygehus tur ud af byen, og så tog jeg hjem bagefter.
Claus og vores enebarn er på vej hjem efter nogle timer på golfbanen.. Han er mig taknemlig for, at jeg bare acceptere at han smutter en tur der ud når han har lyst. Flere af hans kollegaer har spurt ham – Jamen hvad siger din kone til at du spiller så meget golf, hvortil han plejer at svare, go´tur..
Mange andre koner ville sikkert blive stiktosset, men jeg kan ikke tillade mig at klage. Jeg har jo meget lange arbejdsdage, arbejder i weekenderne og på helligedage. Og så kan jeg slet ikke finde lysten eller interessen for at begynde at spille golf. Men kan til gengæld godt holde mit eget selskab ud, det er sjælden at jeg keder mig.

Nå men jeg vil ud og tænde kaffemaskinen til ære for Claus ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nedtrapning er publiceret 08/04-2004 17:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.