20 år siden

Skal lige sunde mig....ved godt mod

Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Er træt i kroppen i dag. Min mave drillede mig med noget diarré, men jeg kunne ikkke se blod. GODT tegn *stille smil* - jeg må have tillid. Tillid til at min krop er ved at regenerere, og at det ER allerede blevet bedre. Hvis der er lidt tilbagefald, så skal jeg også acceptere det og ikke opgive :o)

Mine unger er jo hos deres far. Jeg synes det er kedeligt at være hjemmme alene. OG jeg kan ihvertfald ikke lide at sove alene. Uha, hvor jeg frøs i nat. Men i det mindste er jeg ikke bange for spøgelser mere. Jeg tror, at det var Jakob der ikke kunne lade være med at være hos mig i sin stærke savn og sorg over, at have "mistet" sin "kommende kone". Ja, for nogen går det hurtigt og det går godt. Men jeg har prøvet den helt store kærlighed og lidenskab. Nej.... jeg vil ikke lave samme nummer. Men det skyldes jo også, at jeg i den seneste tid har sagt højt, at jeg stadig elsker min X-mand. Ja, og det er ok.... med accept af den følelse, hæmmer jeg ikke mig selv, men lader den komme ind - uden at jeg vil dyrke den. Min X-man var min helt, min Gud, min elskede i hele universet. Han er den, der har elsket mig allermest og nærmest betingelsesløst i hele mit liv, og ihvertfald i 15 år. Vi var forelskede i hinanden i mange år. Fik en dejlig datter, som den dag i dag er så frisk, intelligent og positiv. Sikken en fantastisk oplevelse :o)
Min søn "listede" sig ind i livet på os. Han er den jeg elsker allermest af alle hankøn i hele verden i dag. Jeg er så forelsket i hans varme, lune og humoristiske væsen. Simplthen dejlige
og vidunderlige unger :o) jeg savner dem i min hverdag. Det er helt sikkert. Jakobs børn var så meget anderledes, men da jeg ikke ville såre dem altfor meget ved at inddrage dem i mit eller vores liv - så lærte jeg dem kun overfladisk at kende. Jeg agerede også hele tiden udfra, at jeg jo ville tage tingene som de kommer. Jeg håber inderligt at Jakob snart eller allerede har fundet en anden kvinde, som han kan fordybe sig i. For mig blev det altså for lille en verden, når det kom til stykket - tror jeg. Min verden er så stor igennem mit arbejde, så vores tosomhed var skøn. Men jeg følte også, at når jeg ikke bliver i mit nuværende udfarende job på sigt, så er det også derefter med mit forhold. Det bedste motto var og er: Jeg tager det som det kommer. Jeg har stadig min integrering af mit væsen i gang. Jeg kan mærke store forandringer I MIG igennem mine behandlinger med akupunktøren. Og det ER den rette vej..... :o) helt sikkert.

Jeg har skrevet sammen med den gifte mand igen. Vi skriver jo udfra vores erotiske drifter og vores følelser omkring vores egne liv. Jeg kan rigtig godt lide det. Og han holder også ved. Holder fast i mig. Det kan jeg rigtig godt lide. Jeg kan forestille mig, at vi skal snakke, kysse, pjatte lidt, nyde og sikkert også elske. Jeg kunne egentlig godt tænke mig, at lege "uskyldige" lege med ham, hvor jeg er den søde og den artige "pige", der "kommer til" at lave nogle "halvfrække" ting med ham.....*GGG* det er garanteret pissefrækt :oD men de hvide fiskenetsstrømper vil jeg tage på....og andet hvidt, uskyldigt og sødt. Måske søde små rottehaler ;o) lyserøde neglelak og læber, en lille sød hvid nederdel og en lyserød tæt V-halset tynd bluse.

*S*S*S*S* ;o) hm........ time will show

Her er mailen til ham....

~~~~~~~~~~~~


Hej *S*S*S*

Ja, jeg kan godt forestille mig at du går i en lykkelig tid nu. Du har nok også savnet det, at være blandt mennesker, der kender dig og kunne være i et selskab, hvor man "bare" kan falde naturligt ind og være en del af. Og værdsat :o)

Spændende og godt, at du har fundet én, som du kan udvikle dig sammen med. Og heldigt, tror jeg :o) for det kan være svært nok ....

Jeg vil gerne besøge dig en dag. Vi skal bare aftale det, for jeg har faktisk en slags rytme i min ellers ret spontane livsforløb *S* og det er jo også en dejlig følelse at gå og have noget at glæde sig til. Jeg kan godt lide dit selskab.

Den stakkels mand, som jeg havde mailet til er nok gået i chok *GG* han har ikke svaret. Og det er ikke overraskende, da hans drøm pludselig blev kastet i hovedet på ham - også på en meget fræk og direkte måde.
Det kan komme over mig, specielt når jeg er fuld *GG*, men det er jo også derfor jeg gerne vil udvikle og bruge min S-side. Jeg har lysten i mig, men jeg kan også se, at det på en eller anden måde kolliderer med min ellers søde, charmerende og varme måde at være på. Dét er min egen hæmsko. Men når følelsen er der, så er den ægte. Men det er så en kunstart. som jeg skal have øvet mig på ;o) ligesom du er igang.

Jeg nyder at høre fra dig. Bliver glad og varm. Vi kender hinanden og det giver jo os en tryghed, at vi har nærmet os hinanden på en stille og rolig måde.

Fortsat rigtig dejlig tid med dine kære omkring dig *S*S*S* nyd det for fuld udblæsning, som du har indtil nu.

Ha det rart, Du-Gifte-Mand og fortsat god påske :o)

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skal lige sunde mig....ved godt mod er publiceret 08/04-2004 15:07 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.