Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pyyyha.....sikke en dag.

Øøhm...Jakob bliver ved....han angrer over at have været så bombastisk og savner mig meget. Han vil gerne være sammen igen. " Jeg håber at jeg har lagt en frø i dig, som kan spirre under rette betingelser" og mange andre søde sms´er har han sendt.

I dag ringede byens flotteste mand... ÅRGHHH... hvergang jeg har været afsted et bestemt sted i byen, så kører han af hovedvejeb, for at se et glimt af mig. Og det er hvergang ! Idag dyttede han efter mig, da jeg altid lader som om jeg ikke ser ham. Nå, men han er gået fra damen - igen igen.....hun har checket telefonopkald gennem tlf. selskabet osv osv....så kunne han sq da lige la vær med at ringe til min mobil. For de finder vel sammen igen....nå, men i det mindste kan jeg sige at HAN ringede og ikke mig. Men hvad svarer jeg ham ? ÅÅÅH ! Du er utilregnelig, men giver mig sommerfugle i maven - hvergang. Så nu vil han møde mig i byen, fordi jeg skal til Bowling. My God..... helt ærligt. Jeg må stoppe de to mænd. De gør mig bare bims med alle de tanker de afstedkommer med deres meldinger. I aften kommer kolleger til hyggeaften. Der er en kollega, som jeg ikke har inviteret med. Han har ganske enkelt givet udtryk for så meget modstand, så da jeg ikke er nødsaget til at invitere ham - er dette ikke gjort. Og han er øjensynlig irretirret over det, men kan intet gøre. Jeg gider bare ikke have ham med. Så enkelt er det. Selv om det kollegialt ikke er særlig smart at gøre og slet ikke for samarbejdet. Jeg lader det lægge :o)

Min krop er total....ja, hmm...hvordan skal jeg beskrive det. Der er ingen blod i min afføring, og jeg har sluppet medicinen. Jeg har nåle i øret endnu - så det er åbenbart noget min krop kan mærke. Jeg er TRÆT i kroppen, kvalme og ondt i hovedet. Datter er sendt med flyveren på ferie, min søn skal være hos sin far. Så jeg har huset for mig selv. Imorgen skal jeg til Kranio-sakral terapi, så jeg skal holde lidt tilbage med alkohol i aften og være nogenlunde frisk i morgen.

Nu får vi se hvad weekenden bringer. Jeg synes det er belastende at være single igen. *GG* ærlig talt. Med kæreste ved jeg altid hvad jeg skal. Det bliver forudsigeligt, fordi jeg skal finde den smule tid til overs med ham. Nu er der hverken unger eller kæreste. SÅ må jeg bare lære at slappe lidt af ;o) imorgen aften tager jeg i biffen :oP ØØRJ ! Glæder mig.

Ja, mere skal jeg nok ikke. Jeg er mest spændt på hvad jeg finder på i byen. Forhåbentlig drikker jeg mig ikke fuld, men bare skal fornøje mig. Hmm....:o) kan jeg mon det ? Det er jo typisk, når jeg er træt at jeg finder på at få mig en pind i øret....som om nålene ikke var nok ! :oD *GGG*

Ønsker en god weekend til de kære derude ;o)

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pyyyh... er publiceret 02/04-2004 21:45 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.